Thirtyfour workwear

Thirtyfour workwear is een werkkledinglijn ontwikkeld in samenwerking met Tailor & Stitch. Deze complete kledinglijn bestaat uit onder andere broeken, jassen en softshell jacks en is multifunctioneel en high-end. Dat wil zeggen: ademend en wind- en waterdicht. Binnen het concept van Thirtyfour kunt u zelf de kleurstelling van de kleding bepalen. Op deze manier sluit de kledingkleur perfect aan op de huisstijlkleuren van de organisatie en wordt bedrijfskleding een verlengstuk van uw bedrijf. Met de keuze uit 12 kleuren is er altijd een kleur die bij uw huisstijl past! De kleding is al leverbaar vanaf 5 stuks per kleur of model.

U kunt ervoor kiezen om de kleding te voorzien van verschillende reflectiestripings, waarbij u tevens de positie van de striping zelf bepaald. De kleding is hierdoor uitermate geschikt voor transport, bouw-, en installatiebedrijven. De medewerkers gaat op deze manier goed herkenbaar en beschermd tegen weer en wind op weg.

Jassen van Thirtyfour workwear

Het buitenmateriaal van de jassen van Thirtyfour is vervaardigd van slijtvaste en duurzame Cordura. Dit is één van de meest slijtvaste materialen die beschikbaar is voor werkkleding. Door de teflon finish is dit materiaal waterafstotend en sneldrogend. Tevens zijn naden afgetaped om 100% waterdichtheid te garanderen. Het jack heeft een verlengd rugpand en vaste voering. Verder is de jas voorzien van YKK risten, diverse zakken en zijn de mouwen afsluitbaar door middel van manchetten en klittenband. De jassen zijn standaard voorzien van een afritsbare capuchon en hebben een perfecte pasvorm. Voor extra comfort zijn de steekzakken en binnenzijde van de kraag fleece gevoerd.

Ontwerp uw eigen kledinglijn

Met de unieke online ontwerptool is het mogelijk om meteen aan de slag te gaan om je eigen ontwerp te maken. Maak een keuze uit verschillende modellen, doekkwaliteiten en kleuren. Ieder jaar worden er nieuwe heren, -en damesmodellen toegevoegd aan de configurator, waardoor het altijd aansluit op de laatste trends en ontwikkelingen.

Deze organisaties gingen u voor

Ontwerp private label kledinglijn

Daarnaast is het mogelijk om een volledig eigen kledinglijn te laten ontwerpen. Veelal wordt dit ontwerptraject opgestart met een kledingcommissie, waarbij iedere afdeling van uw organisatie vertegenwoordigd is. Zo kunnen alle wensen worden geïnventariseerd. Na deze inventarisatie wordt er een vrijblijvend ontwerp gemaakt in de gevraagde artikelen. Zo krijgt u een beeld van de uiteindelijke kledinglijn. Vervolgens kijken we naar verschillende kwaliteiten stof en selecteren we de stof die het meest geschikt is voor de werkzaamheden binnen uw organisatie. Vervolgens volgt een sample ronde waarbij alle kleding wordt ontwikkeld en gepresenteerd. Uiteraard volgt hierop een passerie bij u op locatie om er zeker van te zijn dat de bedrijfskleding goed past bij al uw medewerkers.


Kleding samenstellen Thirtyfour

Design op maat?

Speciaal voor uw organisatie maken wij een design op maat. Meer informatie ontvangen over de corporate identity kleding van Thirtyfour?