Persoonlijke Beschermingsmiddelen

Blootstelling aan gevaarlijke stoffen, lawaaiige machines, extreme weersomstandigheden en andere risicovolle handelingen vragen om specifieke, persoonlijke beschermingsmiddelen. Elke categorie heeft op het gebied van kleding, schoeisel en PBM zijn eigen eisenpakket.

Volgens de Arbowetgeving bent u als werkgever verplicht bepaalde persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) beschikbaar te stellen aan medewerkers die zich tijdens werkzaamheden in risicovolle situaties begeven. Zijlstra Beroepskleding kan u en uw werknemers hier volledig in voorzien. De PBM in ons assortiment zijn voorzien van een CE-markering waarmee zij voldoen aan Europese richtlijnen.

Wij begrijpen dat elke situatie anders is en daarom denken wij graag met u mee om ervoor te zorgen dat u de juiste beschermingsmiddelen heeft voor uw specifieke situatie. Onze persoonlijke beschermingsmiddelen zijn, onder andere, geschikt voor diverse branches, zoals de bouw, de industrie, de zorg en de voedselindustrie.

Samen met onze klanten zorgen we ervoor dat we een passend pakket samenstellen die voldoet aan uw eisen en behoeften. Kortom, als u op zoek bent naar hoogwaardige persoonlijke beschermingsmiddelen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Een periodieke keuring van uw persoonlijke beschermingsmiddelen

De veiligheid van uw medewerkers staat voorop als deze werkzaam zijn in gevaarlijke werkomgevingen. Daarom biedt Zijlstra Beroepskleding u de mogelijkheid om uw persoonlijke beschermingsmiddelen periodiek te keuren. Wij kunnen u, indien gewenst, een herrinering sturen voor bijvoorbeeld de hercertificering van uw valbeveiliging set. Zo heeft u er geen omkijken naar en beschikt u te allen tijde over veilig en goedgekeurd materiaal zodat uw medewerkers veilig en verantwoord kunnen werken.

Assortiment

Zijlstra Beroepskleding biedt een uitgebreid assortiment aan persoonlijke beschermingsmiddelen, hierbij kunt u denken aan de volgende PBM-categorieën:

  • Gehoorbescherming op maat
  • Veiligheidsbrillen (op sterkte)
  • Valbeveiliging
  • Veiligheidshelmen
  • Handschoenen
  • Gelaatsbeschermers

Voor het verzorgen van de persoonlijke beschermingsmiddelen voor uw bedrijf werken we samen met de onderstaande partijen:

Persoonlijke beschermingsmiddelenPersoonlijke beschermingsmiddelen

Ontvang gratis het Zijlstra Beroepskleding magazine