Blootstelling aan gevaarlijke stoffen, lawaaiige machines, extreme weersomstandigheden en andere risicovolle handelingen vragen om specifieke, persoonlijke beschermingsmiddelen. Elke categorie heeft op het gebied van kleding, schoeisel en PBM zijn eigen eisenpakket.

 

Volgens de Arbowetgeving ben je als werkgever verplicht bepaalde persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) beschikbaar te stellen aan medewerkers die zich tijdens werkzaamheden in risicovolle situaties begeven. Zijlstra Beroepskleding kan jou en jouw werknemers hier volledig in voorzien. De PBM in ons assortiment zijn voorzien van een CE-markering waarmee zij voldoen aan Europese richtlijnen.

 

 

Wij begrijpen dat elke situatie anders is en daarom denken wij graag met je mee om ervoor te zorgen dat je de juiste beschermingsmiddelen hebt voor jouw specifieke situatie. Onze persoonlijke beschermingsmiddelen zijn, onder andere, geschikt voor diverse branches, zoals de bouw, de industrie, de zorg en de voedselindustrie.

Samen met onze klanten zorgen wij ervoor dat we een passend pakket samenstellen die voldoet aan jouw eisen en behoeften. Kortom, als je op zoek bent naar hoogwaardige persoonlijke beschermingsmiddelen, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Juiste bescherming voor elke branche

De veiligheid van jouw medewerkers staat voorop als deze werkzaam zijn in gevaarlijke werkomgevingen. Daarom biedt Zijlstra Beroepskleding je de mogelijkheid om jouw persoonlijke beschermingsmiddelen periodiek te keuren. Wij kunnen je, indien gewenst, een herinnering sturen voor bijvoorbeeld de hercertificering van jouw valbeveiliging set. Zo heb je er geen omkijken naar en beschik je te allen tijde over veilig en goedgekeurd materiaal zodat jouw medewerkers veilig en verantwoord kunnen werken.

 

Een periodieke keuring van uw persoonlijke beschermingsmiddelen

Assortiment

Zijlstra Beroepskleding biedt een uitgebreid assortiment aan persoonlijke beschermingsmiddelen, hierbij kun je denken aan de volgende PBM-categorieën:

  • Gehoorbescherming op maat
  • Veiligheidsbrillen (op. sterkte)
  • Valbeveiliging
  • Veiligheidshelmen
  • Handschoenen
  • Gelaatsbeschermers

Voor het verzorgen van de persoonlijke beschermingsmiddelen voor jouw bedrijf werken we samen met de onderstaande partijen:

Onze merken, jouw werkkleding

Edge valbeveiliging
OXXA
Portwest
Tympro

Download ons magazine

Interesse in werkkleding? Download ons magazine of neem contact met ons op.

Magazine downloaden