Persoonlijke Beschermingsmiddelen

Blootstelling aan gevaarlijke stoffen, lawaaiige machines, extreme weersomstandigheden en andere risicovolle handelingen vragen om specifieke, persoonlijke beschermingsmiddelen. Elke categorie heeft op het gebied van kleding, schoeisel en PBM zijn eigen eisenpakket en specifieke kenmerken. Samen met de klant zorgen we ervoor dat we een passend pakket samenstellen die voldoet aan al deze eisen en kenmerken.

Volgens de Arbowetgeving bent u als werkgever verplicht bepaalde persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) beschikbaar te stellen aan medewerkers die zich tijdens werkzaamheden in risicovolle situaties begeven. Zijlstra Beroepskleding kan u en uw werknemers hier volledig in voorzien. De PBM in ons assortiment zijn voorzien van een CE-markering waarmee zij voldoen aan Europese richtlijnen.

Zijlstra Beroepskleding biedt u de mogelijkheid om uw persoonlijke beschermingsmiddelen periodiek te keuren. Wij kunnen u, indien gewenst, een reminder sturen voor bijvoorbeeld de hercertificering van uw valbeveiligingsset. Zo heeft u er geen omkijken naar en beschikt u te allen tijde over veilig en goedgekeurd materiaal.

Assortiment

Zijlstra Beroepskleding levert onder andere de volgende PBM:

  • Gehoorbescherming op maat
  • Veiligheidsbrillen (op sterkte)
  • Valbeveiliging
  • Veiligheidshelmen
  • Handschoenen
  • Gelaatsbeschermers

Voor het verzorgen van de persoonlijke beschermingsmiddelen voor uw bedrijf werken we samen met de onderstaande partijen;

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Ontvang gratis het Zijlstra Beroepskleding magazine