In de zakelijke dienstverlening willen jij en jouw medewerkers zichzelf professioneel en verzorgd presenteren. Met uniform bedrijfskleding zul je zakelijk gezien een verpletterende indruk achterlaten op jouw partners, klanten, leads en concurrenten. Het perfecte visitekaartje vormen jij en jouw medewerkers met representatieve bedrijfskleding van Zijlstra Beroepskleding.

 

Representatieve kleding op maat

Zijlstra Beroepskleding biedt een unieke mogelijkheid voor maatwerk representatieve bedrijfskleding. Samen met ons ontwerpen we jouw pak, pantalon, overhemd en/of blouse op maat zodat het de perfecte pasvorm krijgt. Dankzij het eenvoudige ontwerpprogramma in samenwerking met een van onze partners, is het mogelijk jouw eigen kleur, pasvorm en model samen te stellen. Jij bepaalt hier de stof, het eventuele patroon, een speciale kleur garen of een bijzondere knoop. De mogelijkheden zijn eindeloos. Hiermee loop jij en jouw medewerkers rond in representatieve kleding op maat.

bedrijfskleding

Het assortiment in representatieve bedrijfskleding is ruim en gevarieerd. Zowel voor heren als dames hebben we een ruime collectie die naadloos op elkaar af kunnen worden gestemd. Hiermee vormen jij en jouw vrouwelijke en mannelijke medewerkers een ware eenheid binnen het bedrijf en op locatie.

Onze representatieve kleding wordt in vele branches gedragen. Van een regionaal makelaarskantoor tot een landelijk bekend en beursgenoteerd bedrijf. Wat voor beroep je ook uitoefent, met de zakelijke werkkleding van Zijlstra maak je gegarandeerd een verzorgde indruk achter.

Representatieve bedrijfskleding voor dames en heren

In de zakelijke dienstverlening kunnen er snel veranderingen plaatsvinden. De ene keer zullen er collega’s vertrekken en de andere keer komen er nieuwe collega’s bij. Voor representatieve bedrijfskleding is het dan inefficiënt om een magazijn vol aan kleding te hebben opgeslagen. Iedere medewerker heeft namelijk zijn unieke maat en wensen qua draagcomfort. Om daar naadloos op aan te sluiten biedt Zijlstra Beroepskleding het eigen Kleding Management Systeem (KMS). Met dit systeem kunnen onder andere maatgegevens, orderhistorie, budget per medeweker en nog veel meer gegevens worden opgeslagen. Dit kan volledig naar de wensen van de organisatie worden ingericht. Klik hier voor meer informatie of neem via onderstaande knop vrijblijvend contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden in het KMS.

Kleding Management Systeem

Hoogwaardige & luxe representatieve bedrijfskleding partners

Zijlstra Beroepskleding werkt samen met diverse partners op het gebied van representatieve bedrijfskleding. Zo kunnen wij jou hoogwaardige host en hostess kleding bieden van topmerken als Kümmel en Harvest & Frost, maar ook receptie bedrijfskleding uit luxe collecties van Greiff en LCF. Dankzij het hoogwaardige textiel van onze partners en het maatwerk van Zijlstra Beroepskleding, maken we van jouw representatieve bedrijfskleding het meest perfecte visitekaartje voor jouw organisatie.

Kom langs en bezoek onze 300m2 grote showroom. Hier kun je ons gevarieerde assortiment bekijken. Of doe hieronder alvast inspiratie op door de diverse catalogussen van onze partners te bekijken

Onze merken, jouw werkkleding

LCF
Chaud Devant
Alsico
J. Harvest & Frost
Greiff
Brook Taverner
Shae

Neem contact op

Zijlstra Beroepskleding

De Wieken 14

8801 RA, Franeker

Interesse in werkkleding? Neem contact met ons op

Contact (oud)

Naam