Representatieve bedrijfskleding

In de zakelijke dienstverlening willen u en uw medewerkers zichzelf professioneel en verzorgd presenteren. Met uniform bedrijfskleding zult u zakelijk gezien een verpletterende indruk achterlaten op uw partners, klanten, leads en concurrenten. Het perfecte visitekaartje vormen u en uw medewerkers met representatieve bedrijfskleding van Zijlstra Beroepskleding.

Representatieve kleding op maat

Zijlstra Beroepskleding biedt een unieke mogelijkheid voor maatwerk representatieve bedrijfskleding. Samen met ons ontwerpen we uw pak, pantalon, overhemd en/of blouse op maat zodat het de perfecte pasvorm krijgt. Dankzij het eenvoudige ontwerpprogramma in samenwerking met een van onze partners, is het mogelijk uw eigen kleur, pasvorm en model samen te stellen. U bepaalt hier de stof, het eventuele patroon, een speciale kleur garen of een bijzondere knoop. De mogelijkheden zijn eindeloos. Hiermee lopen u en uw medewerkers rond in representatieve kleding op maat.

Representatieve bedrijfskleding voor dames en heren

Het assortiment in representatieve bedrijfskleding is ruim en gevarieerd. Zowel voor heren als dames hebben we een ruime collectie die naadloos op elkaar af kunnen worden gestemd. Hiermee vormen u en uw vrouwelijke en mannelijke medewerkers een ware eenheid binnen het bedrijf en op locatie.

Onze representatieve kleding wordt in vele branches gedragen. Van een regionaal makelaarskantoor tot een landelijk bekend en beursgenoteerd bedrijf. Wat voor beroep u ook uitoefent, met de zakelijke werkkleding van Zijlstra maakt u gegarandeerd een verzorgde indruk achter.

Bekijk alle brochures
representatieve bedrijfskleding

Kleding Management Systeem

In de zakelijke dienstverlening kunnen er snel veranderingen plaatsvinden. De ene keer zullen er collega’s vertrekken en de andere keer komen er nieuwe collega’s bij. Voor representatieve bedrijfskleding is het dan inefficiënt om een magazijn vol aan kleding te hebben opgeslagen. Iedere medewerker heeft namelijk zijn unieke maat en wensen qua draagcomfort. Om daar naadloos op aan te sluiten biedt Zijlstra Beroepskleding het eigen Kleding Management Systeem (KMS). Met dit systeem kunnen onder andere maatgegevens, orderhistorie, budget per medeweker en nog veel meer gegevens worden opgeslagen. Dit kan volledig naar de wensen van de organisatie worden ingericht. Klik hier voor meer informatie of neem via onderstaande knop vrijblijvend contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden in het KMS.

Neem contact met ons op

Hoogwaardige & luxe representatieve bedrijfskleding partners

Zijlstra Beroepskleding werkt samen met diverse partners op het gebied van representatieve bedrijfskleding. Zo kunnen wij u hoogwaardige host en hostess kleding bieden van topmerken als Kümmel en Harvest & Frost, maar ook receptie bedrijfskleding uit luxe collecties van Greiff en LCF. Dankzij het hoogwaardige textiel van onze partners en het maatwerk van Zijlstra Beroepskleding, maken we van uw representatieve bedrijfskleding het meest perfecte visitekaartje voor uw organisatie.

Kom langs en bezoek onze 300m2 grote showroom. Hier kunt u ons gevarieerde assortiment bekijken. Of doe hieronder alvast inspiratie op door de diverse catalogussen van onze partners te bekijken.

Ontvang gratis het Zijlstra Beroepskleding magazine