Tricorp Workwear

Tricorp is dé marktleider in moderne en duurzame werkkleding. En dat voor de meest uiteenlopende vakgebieden. Zo heeft Tricorp een kledinglijn ontwikkeld voor: groenvoorziening, zichtbaarheid, logistiek & transport, bouw, stukadoors & schilders, multinorm én de industrie. Wij zijn trotse partner van dit kwalitatieve merk en voorzien u van advies op maat.

Werkkleding voor schilders en stukadoors

Het werk van een schilder/stukadoor vereist witte werkkleding die de drager vertegenwoordigt in identiteit, functionaliteit en in duurzaamheid. Een brede maatrange voor zowel dames als heren: met de werkkleding van Tricorp Workwear creërt u een uniformele uitstraling. Enkele voordelen van Tricorp Workwear:
– De UV-block shirts beschermt u tegen de zon
– De schilderbroek Twill Cordura Stretch is voorzien van een comfortabele stof voor een optimale bewegingsvrijheid
– De schildershirts CoolDry Bamboe helpt de lichaamstempratuur constant te houden én is erg hygiënisch.

Benieuwd naar de kledinglijn? Bekijk hier de Tricorp Workwear brochure voor schilders en stukadoors.

Tricorp Workwear - high vis

Tricorp Workwear

Tricorp Workwear

Tricorp Workwear

Werkkleding voor in de bouw en groenvoorziening

Werken op de bouw vereist robuuste werkkleding die de werknemer een optimale bescherming biedt. De kleding van Tricorp Workwear kan goed tegen een stootje, zit comfortabel en is functioneel met zakken op de juiste plekken. De stof van de kleding beschermt de werknemer tegen de kou door de ademende werking.

Bekijk de brochure van Tricorp voor in de bouw en de brochure van Ticorp voor in de groenvoorziening.

Ontvang gratis het Zijlstra Beroepskleding magazine

    Werkkleding voor in de logistiek en transport

    Werkzaam in de logistiek of transport? Dan is het voor enkele werkzaamheden een vereiste om high visibility kleding te dragen. Ook dat heeft Tricorp in zijn assortiment. Alle high visibility kleding van Ticorp voldoet aan de EN ISO 20471 norm.

    Bekijk hier de uitgebreide collectie van de High visibility kledinglijn van Ticorp Workwear.

    Advies op maat

    Bescherming, functionaliteit, herkenbaarheid en uitstraling; dat is waar het om draait als we het hebben over correcte bedrijfskleding. Wij informeren u graag over onze producten om zo ook uw werknemers te voorzien van de beste kleding. Neem contact op via ons contactformulier of bel 0517-396100