Werkkleding bouw

Actief in de bouw? Dan is het belangrijk dat uw werknemers van goede werkkleding zijn voorzien. Niet alleen de veiligheid, maar ook de functionaliteit, comfort en kwaliteit spelen een belangrijke rol in het kiezen van goede werkkledij voor de bouwsector.

Beschermende werkkleding voor in de bouw

Werken in de bouw brengt de nodige risico’s met zich mee. Bouwvakkers werken met verschillende machines en voorwerpen en zijn regelmatig op hoogte aan het werk. Het is belangrijk om uw werknemers te voorzien van beschermende werkkleding. Omdat de werkzaamheden uit veel fysiek werkt bestaat, dient deze altijd bescherming bieden tegen scheuren en slijtage. In ons assortiment bieden wij werkbroeken aan van extra stevige stof én geheel vloeistofdicht, waardoor de huid zo altijd beschermd blijft. De broeken zijn daarnaast voorzien van knielappen, om slijtage te voorkomen.

Goede veiligheidsschoenen spelen ook een belangrijke rol in het kiezen van veilige constructiekleding. Het beschermt de voeten van uw werknemers tegen val-, stoot-, en snijschade, wat ziekteverzuim in de organisatie kan voorkomen. Naast het assortiment werkkleding bieden wij ook een ruim aanbod aan persoonlijke beschermingsmidddelen (PBM).

Werkkleding bouw

Helly Hansen

Werkkleding bouw - Helly Hansen

Helly Hansen

Comfort in elk seizoen

Werknemers in de bouw werken in weer en wind. Welk seizoen het ook is, de werkkleding moet comfortabel zijn. De stof van de werkkleding speelt een belangrijke rol. Kies voor een stretchstof. Dit biedt de werknemer een optimale bewegingsvrijheid. Let er ook op dat de kleding is voorzien van een vocht afdrijvende stof. Naast comfort, is een vocht afdrijvende stof van belang. Transpiratie in combinatie met koude wind zorgt voor het risico sneller ziek te worden. De vochtafdrijvende stof neemt het transpiratievocht op en houdt de werknemer warm. Ook is een waterafstotende stof ideaal voor bouwvakkers die veel buiten aan het werk zijn.

Nieuwsgierig naar ons aanbod werkkledij voor in de bouw? Bekijk alvast de brochure van onze partner Helly Hansen of Projob.

Ontvang gratis het Zijlstra Beroepskleding magazine

    Werkkleding bouw geheel in eigen huisstijl

    Uw werknemers zijn het visitekaartje van het bedrijf. Een herkenbare uitstraling is dan ook een echte must. Bij ons kunt u ook terecht voor borduren en bedrukken van een logo op uw werkkleding. Wij zijn in het bezit van een eigen borduurstudio en ook bedrukkingen worden in eigen huis gedaan. Hierdoor houden we het complete proces in eigen beheer.

    Meer informatie over werkkleding in de bouw?

    Wij hebben een uiteenlopend aanbod aan werkkleding voor uw medewerkers in de bouw en doen uitsluitend zaken met gekwalificeerde leveranciers, die de kwaliteit leveren waar wij voor staan. Kom langs in onze showroom en bekijk de mogelijkheden. Wilt u liever dat wij langskomen? Dat is geen enkel probleem. We bieden de mogelijkheid om op locatie langs te komen: wij laten verschillende opties zien en uw werknemers kunnen de kleding direct passen. Neem contact op via ons contactformulier of bel 0517-396100