Werkkleding

Of u nu in de bouw-, de installatie-, de industrie-, de schilders-, de hoveniers- of de transportbranche werkzaam bent: werkkleding moet functioneel zijn. Daarnaast zijn ook het comfort, duurzaamheid en uitstraling van belang voor elke werknemer, zodat hij/zij het werk zo optimaal en representatief mogelijk uit kan voeren. Een werknemer die goed in zijn vel zit is een meerwaarde voor iedere onderneming.

Werkkleding op maat

Het is belangrijk dat alle zakken, knopen en lussen op de juiste plaats zitten. Het kledingstuk moet een comfortabele pasvorm hebben, aan alle veiligheidseisen voldoen en er mooi uitzien. Zijlstra Beroepskleding werkt met verschillende topmerken waardoor er voor ieder wat wils te verkrijgen is in zowel smaak als prijsklasse. We hebben voor verschillende beroepsgroepen de juiste kleding geselecteerd.

Voor de zorg tot de bouw & veiligheid

We bieden speciale kleding aan voor de zorgsector, maar bijvoorbeeld ook ten behoeve van de veiligheid voor werknemers in de bouwsector bieden we een pakket op maat. Zo hebben we stevige werkschoenen van topmerken in huis, plus een zorgvuldig gekozen selectie aan persoonlijke beschermingsmiddelen zoals veiligheidsbrillen en gehoorbeschermers. In onze 300 m2 grote showroom vindt u het uitgebreide assortiment aan werkkleding, schoenen en PBM. Onze ervaren medewerkers stellen samen met u het juiste kledingpakket voor uw organisatie samen. Voor het ophalen van uw bestelling of een directe aankoop kunt u uiteraard terecht in onze winkel in Franeker.

Bekijk alle brochures

werkkleding groothandel

Groothandel in werkkleding: aanbod

De werkkleding binnen de categorie werk en veiligheid is uiteenlopend. Het assortiment is dan ook erg breed. Hieronder vindt u een greep uit het assortiment dat wij aanbieden.

  • Vlamvertragende kleding
  • Regenkleding
  • RWS-kleding
  • Schilderskleding
  • Werkjassen en -broeken
  • Overalls
  • Thermokleding
  • Spijkerbroeken
  • Stofjassen
  • Bosbouwkleding

Hebt u liever dat wij bij u langskomen? Ook dat is geen enkel probleem. Wij kunnen bij u op locatie verschillende opties laten zien. Daarbij nemen we uiteraard verschillende maten mee zodat uw personeel meteen kan doorpassen.

Borduren & bedrukken

U kunt bij ons ook terecht voor het borduren of bedrukken van een logo op uw kleding. We zijn in het bezit van een eigen borduurstudio en ook bedrukkingen worden in eigen huis gedaan. Hierdoor houden we het complete proces in eigen beheer, waardoor we alleen in de hoogst haalbare kwaliteit leveren. We denken graag met u mee over de plaats en grootte van het logo. Zo krijgt u advies op maat. Op het gebied van werkkleding doen wij uitsluitend zaken met gekwalificeerde leveranciers, die de kwaliteit leveren waar wij voor staan.

Bekijk hieronder de diverse catalogussen van onze partners op het gebied van werk- en veiligheidskleding. Wilt u meer informatie of ons assortiment uitproberen? Kom dan langs in onze showroom in Franeker of neem via onderstaande knop vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op

Benieuwd naar onze werkwijze? Download de whitepaper over onze samenwerking met Gemeente Noardeast-Fryslân.

Download whitepaper klantcase Gemeente Noardeast-Fryslân