Werkkleding

Werkkleding moet functioneel zijn ongeacht of u nu in de bouw-, de installatie-, de industrie-, de schilders-, de hoveniers- of de transportbranche werkzaam bent. Daarnaast zijn ook het comfort, duurzaamheid en uitstraling van belang voor elke werknemer, zodat hij/zij het werk zo optimaal en representatief mogelijk uit kan voeren. Een werknemer die goed in zijn vel zit is een meerwaarde voor iedere onderneming.

Werkkleding op maat

Het is belangrijk dat alle zakken, knopen en lussen op de juiste plaats zitten. Het kledingstuk moet een comfortabele pasvorm hebben, aan alle veiligheidseisen voldoen en er mooi uitzien. Zijlstra Beroepskleding werkt met verschillende topmerken waardoor er voor ieder wat wils te verkrijgen is in zowel smaak als prijsklasse. We hebben voor verschillende beroepsgroepen de juiste kleding geselecteerd.

Kleding voor de bouw tot aan de zorg & veiligheid

We bieden speciale kleding aan voor de zorgsector, maar bijvoorbeeld ook voor de veiligheid van werknemers in de bouwsector bieden we een pakket op maat. Zo hebben we stevige werkschoenen van topmerken in huis, plus een zorgvuldig gekozen selectie aan persoonlijke beschermingsmiddelen zoals veiligheidsbrillen en gehoorbeschermers. In onze 300 m² grote showroom vindt u het uitgebreide assortiment aan beroepskleding, schoenen en PBM. Onze ervaren medewerkers stellen samen met u het juiste kledingpakket voor uw organisatie samen. Voor het ophalen van uw bestelling of een directe aankoop kunt u uiteraard terecht in onze winkel in Franeker.

Neem contact met ons op

Bekijk alle brochures

Werkkleding voor de detailhandel

De leverancier van werkkleding: aanbod

Binnen de categorie werk en veiligheid bieden wij een gevarieerde selectie werkkleding aan. Ons assortiment is uitgebreid en divers. Hieronder geven we een overzicht van enkele items die wij aanbieden.

  • Vlamvertragende kleding
  • Regenkleding
  • RWS-kleding
  • Schilderskleding
  • Werkjassen en -broeken
  • Overalls
  • Thermokleding
  • Spijkerbroeken
  • Stofjassen
  • Bosbouwkleding

Kleding passen op locatie

Als u de voorkeur geeft aan een persoonlijke benadering, komen wij graag bij u langs. Op locatie kunnen wij u verschillende opties laten zien en bespreken. Daarnaast zorgen wij ervoor dat we diverse maten meenemen, zodat uw personeel de kleding meteen kan passen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken, wij regelen alles voor u.

Borduren & bedrukken

U kunt bij ons ook terecht voor het borduren of bedrukken van een logo op uw kleding. We zijn in het bezit van een eigen borduurstudio en ook bedrukkingen worden in eigen huis gedaan. Hierdoor houden we het complete proces in eigen beheer, waardoor we alleen in de hoogst haalbare kwaliteit leveren. We denken graag met u mee over de plaats en grootte van het logo. Zo krijgt u advies op maat. Op het gebied van werkkledij doen wij uitsluitend zaken met gekwalificeerde leveranciers, die de kwaliteit leveren waar wij voor staan.

Bekijk hieronder de diverse catalogussen van onze partners op het gebied van werk- en veiligheidskleding. Wilt u meer informatie of ons assortiment uitproberen? Kom dan langs in onze showroom in Franeker of neem via onderstaande knop vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op

Benieuwd naar onze werkwijze? Download de whitepaper over onze samenwerking met Gemeente Noardeast-Fryslân.

Download whitepaper klantcase Gemeente Noardeast-Fryslân