Werkkleding moet functioneel zijn ongeacht of u nu in de bouw-, de installatie-, de industrie-, de schilders-, de hoveniers- of de transportbranche werkzaam bent. Daarnaast zijn ook het comfort, duurzaamheid en uitstraling van belang voor elke werknemer, zodat hij/zij het werk zo optimaal en representatief mogelijk uit kan voeren. Een werknemer die goed in zijn vel zit is een meerwaarde voor iedere onderneming.

Showroom met werkkleding

Het is belangrijk dat alle zakken, knopen en lussen op de juiste plaats zitten. Het kledingstuk moet een comfortabele pasvorm hebben, aan alle veiligheidseisen voldoen en er mooi uitzien. Zijlstra Beroepskleding werkt met verschillende topmerken waardoor er voor ieder wat wils te verkrijgen is in zowel smaak als prijsklasse. We hebben voor verschillende beroepsgroepen de juiste kleding geselecteerd.

Werkkleding op maat

We bieden speciale kleding aan voor de zorgsector, maar bijvoorbeeld ook voor de veiligheid van werknemers in de bouwsector bieden we een pakket op maat. Zo hebben we stevige zorgsector van topmerken in huis, plus een zorgvuldig gekozen selectie aan persoonlijke beschermingsmiddelen zoals veiligheidsbrillen en gehoorbeschermers. In onze 300 m² grote showroom vind je het uitgebreide assortiment aan beroepskleding, schoenen en PBM. Onze ervaren medewerkers stellen samen met jou het juiste kledingpakket voor jouw organisatie samen. Voor het ophalen van je bestelling of een directe aankoop kun je uiteraard terecht in onze winkel in Franeker.

Kleding voor de bouw tot aan de zorg & veiligheid

De leverancier van werkkleding: aanbod

Vlamvertragende kleding

Vlamvertragende kleding

RWS kleding

RWS-kleding

image_2

Werkjassen- en broeken

Overalls

Overalls

Gevarieerde selectie werkkleding

Binnen de categorie werk en veiligheid bieden wij een gevarieerde selectie werkkleding aan. Ons assortiment is uitgebreid en divers. Hieronder geven we een overzicht van enkele items die wij aanbieden.

 • Vlamvertragende kleding
 • Regenkleding
 • RWS-kleding
 • Schilderskleding
 • Werkjassen en -broeken
 • Overalls
 • Werkschoenen
 • Thermokleding
 • Spijkerbroeken
 • Stofjassen
 • Bosbouwkleding

Als je de voorkeur geeft aan een persoonlijke benadering, komen wij graag bij je langs. Op locatie kunnen wij je verschillende opties laten zien en bespreken. Daarnaast zorgen wij ervoor dat we diverse maten meenemen, zodat jij en je personeel personeel de kleding meteen aan kunt passen. Jij hoeft zich dus geen zorgen te maken, wij regelen alles voor jou.

 

Kleding passen op locatie

Je kunt bij ons ook terecht voor het borduren of bedrukken van een logo op jouw kleding. We zijn in het bezit van een eigen borduurstudio en ook bedrukkingen worden in eigen huis gedaan. Hierdoor houden we het complete proces in eigen beheer, waardoor we alleen in de hoogst haalbare kwaliteit leveren. We denken graag met je mee over de plaats en grootte van het logo. Zo krijg je advies op maat. Op het gebied van werkkledij doen wij uitsluitend zaken met gekwalificeerde leveranciers, die de kwaliteit leveren waar wij voor staan.

Borduren & bedrukken

Bekijk hieronder de diverse merken van onze partners op het gebied van werk- en veiligheidskleding. Wil je meer informatie of ons assortiment uitproberen? Kom dan langs in onze showroom in Franeker of neem via onderstaande knop vrijblijvend contact met ons op.

Merken waarmee we samen werken

Onze merken, jouw werkkleding

Havep
Mascot
Tricorp
Thirtyfour
Hydrowear
Fristads
Dassy
Helly Hansen
Rovince
J. Harvest & Frost
Printer
CottoVer 
Printer Prime
Tenson
Santino 
Cutter & buck
Craft
Clique
Indushirt
Greiff
Brook Taverner
Shae
LCF
Schriks 
Alsico
Ballyclare 
Chaud Devant
Brams Paris

Neem contact op

Zijlstra Beroepskleding

De Wieken 14

8801 RA, Franeker

Interesse in werkkleding? Neem contact met ons op

Contact (oud)

Naam