Bedrijfskleding zorg

In de gezondheidszorg is het belangrijk dat zorg bedrijfskleding comfortabel zit, tegen een stootje kan en vaak gewassen kan worden. Met de zorgkleding van Zijlstra Beroepskleding kunt u professioneel te werk gaan. Zowel kwalitatief als representatief voor uw verpleegkundigen.

Zorgkleding

Wij voorzien u van zorg bedrijfskleding die speciaal is ontwikkeld voor bijvoorbeeld de tandheelkundige zorg of de verpleging. Deze kleding is niet alleen sterk, maar ook elegant en, ondanks het witte voorkomen, kleurrijk. Naast de bedrijfskleding voor de zorgsector leveren wij ook schoeisel dat voldoet aan de geldende eisen binnen de gezondheidszorg. Ons gehele assortiment vindt u onderaan de pagina in de diverse catalogussen van onze fabrikanten.

Wij begrijpen echter maar al te goed dat u de zorg bedrijfskleding eerst met uw eigen ogen wilt bekijken, voelen, ervaren en wellicht uitproberen. Wij nodigen u daarvoor graag uit om langs te komen in onze showroom in Franeker. Onze ervaren medewerkers kunnen zo samen met u het beste kledingpakket voor uw zorginstelling samenstellen.

Corporate identity kleding

Corporate identity kleding vergroot de zichtbaarheid en herkenbaarheid van uw organisatie. Met zo’n kledinglijn kunt u uw huisstijl en imago optimaal doorvoeren in bijvoorbeeld de zorguniformen van uw medewerkers. Wij zijn hierin de absolute specialist. Door de intensieve samenwerking met verschillende fabrikanten kunnen wij direct inspelen op de wensen en eisen van u als eindgebruiker.

Benieuwd naar onze werkwijze? Download de whitepaper over onze samenwerking met De Friese Wouden.

Download whitepaper klantcase De Friese Wouden

  Bekijk alle brochures

  Bedrijfskleding voor in de zorg

  De beste werkkleding voor de zorgsector

  Bij het realiseren van zorgkleding voor bijvoorbeeld verpleegkundigen houden we natuurlijk ook rekening met de arbeidsomstandigheden. Ook houden we de laatste trends en veiligheidseisen nauwlettend in de gaten. Alles wat u wenst, is te realiseren. Van uw huisstijl in de werkschoenen tot een andere kraag in uw medische kleding! Alles zodat u de beste zorg kunt verlenen.

  Zorg bedrijfskleding: partners

  Omdat wij voor onze klanten het beste pakket willen leveren, werken we samen met meerdere partners voor zorgkleding. Bekijk hieronder de diverse catalogussen van onze partners. Wilt u meer informatie of ons assortiment uitproberen? Kom dan langs in onze showroom in Franeker of neem via onderstaande knop vrijblijvend contact met ons op.

  Neem contact met ons op