Zorgkleding

Elke bedrijfstak of expertise stelt zijn eigen specifieke eisen aan beroepskleding. In de gezondheidszorg is het belangrijk dat kleding comfortabel zit, tegen een stootje kan en vaak gewassen kan worden. Met de zorgkleding van Zijlstra Beroepskleding kunt u professioneel te werk gaan. Zowel kwalitatief als representatief.

Bedrijfskleding zorg

Wij voorzien u van zorgkleding die speciaal is ontwikkeld voor bijvoorbeeld de tandheelkundige zorg of de verpleging. Deze kleding is niet alleen sterk, maar ook elegant en, ondanks het witte voorkomen, kleurrijk. Naast de bedrijfskleding voor de zorg leveren wij ook schoeisel dat voldoet aan de geldende eisen binnen de gezondheidszorg. Ons gehele assortiment vindt u onderaan de pagina in de diverse catalogussen van onze fabrikanten.

Wij begrijpen echter maar al te goed dat u de zorg bedrijfskleding eerst met uw eigen ogen wilt bekijken, voelen, ervaren en wellicht uitproberen. Wij nodigen u daarvoor graag uit om langs te komen in onze showroom in Franeker. Onze ervaren medewerkers kunnen zo samen met u het beste kledingpakket voor uw zorginstelling samenstellen.

Corporate identity kleding

Corporate identity kleding vergroot de zichtbaarheid en herkenbaarheid van uw organisatie. Met zo’n kledinglijn kunt u uw huisstijl en imago optimaal doorvoeren in bijvoorbeeld de zorgkleding van uw medewerkers. Wij zijn hierin de absolute specialist. Door de intensieve samenwerking met verschillende fabrikanten kunnen wij direct inspelen op de wensen en eisen van u als eindgebruiker.

bedrijfskleding zorg

De beste zorg

Bij het realiseren van deze bedrijfskleding voor de zorg houden we natuurlijk rekening met de arbeidsomstandigheden van het personeel. Ook houden we de laatste trends en veiligheidseisen nauwlettend in de gaten. Alles wat u wenst is te realiseren. Van uw huisstijl in de werkschoenen tot een andere kraag van uw zorg bedrijfskleding! Alles zodat u de beste zorg kunt verlenen.

Partners in zorgkleding

Omdat wij voor onze klanten het beste pakket willen leveren, werken we samen met meerdere partners voor zorgkleding. Bekijk hieronder de diverse catalogussen van onze partners. Wilt u meer informatie of ons assortiment uitproberen? Kom dan langs in onze showroom in Franeker of neem via onderstaande knop vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op