Bedrijfskleding voor de zorg

Voor de gezondheidszorg bieden wij een uitgebreide selectie van bedrijfskleding aan. Ontdek onze hoogwaardige zorgkleding die voldoet aan de hoge eisen van de sector. Ons ruime assortiment omvat een verscheidenheid aan merken, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw behoeften past. Of u nu op zoek bent naar stijlvolle uniformen, comfortabele jassen of praktische accessoires, wij hebben het allemaal. Bovendien bieden we diverse afwerkingen en kleuren aan, zodat u de uitstraling kunt creëren die past bij uw zorginstelling.

kleding voor in de zorg

Merken zorgkleding

Bij Zijlstra Beroepskleding bieden we een ruim assortiment aan bedrijfskleding voor de gezondheidszorg. We hebben merken zoals Alisco, HAEN, Hejco, Greiff Care en SHAE Care. Onze zorgkleding combineert functionaliteit, modieuze designs en herkenbaarheid.

Bekijk alle brochures

Welke zorgbranche?

Of u nu werkzaam bent in een ziekenhuis, kliniek, individuele zorg of ouderenzorg, wij hebben de juiste kleding voor u. Onze modieuze lijn voldoet aan alle praktische eisen en biedt diverse kleuropties en details. Ook het vertrouwde wit is beschikbaar.

Bedrijfskleding voor de zorg

De leverancier van werkkleding voor de zorgsector

Ontdek de beste werkkleding voor de zorgsector. Wij zorgen ervoor dat zorgkleding, zoals verpleegkundige uniformen, niet alleen voldoet aan de arbeidsomstandigheden, maar ook aan de laatste trends en veiligheidseisen. Uw wensen zijn onze prioriteit. Of het nu gaat om het integreren van uw huisstijl in de werkschoenen of het aanpassen van de kraag van uw medische kleding. Alles is mogelijk, zodat u de beste zorg kunt bieden. Vertrouw op onze expertise in Bekijk alle brochures.

werkkleding gezondheidszorg

Uw identiteit terug in de zorgkleding

Corporate identity kleding vergroot de zichtbaarheid en herkenbaarheid van uw organisatie. Met zo’n kledinglijn kunt u uw huisstijl en imago optimaal doorvoeren in bijvoorbeeld de zorguniformen van uw medewerkers. Wij zijn hierin de absolute specialist. Door de intensieve samenwerking met verschillende fabrikanten kunnen wij direct inspelen op de wensen en eisen van u als eindgebruiker.

Neem contact met ons op