Duurzaam werk vraagt om duurzame, maar ook comfortabele en zichtbare werkkleding

Omrin groeit en innoveert, net als de markt van werkkleding. “Wij nemen de klant mee in de ontwikkelingen in de markt. Zien wij iets nieuws dat bij Omrin past? Dan informeren wij hen daarover. Zo zagen wij mogelijkheden in de nieuwe lijn van MASCOT met genormeerde, rood fluorescerende kleding. Dit was er in het verleden alleen in een oranje of gele kleur. Rood is de huisstijlkleur van Omrin, dus dat zorgt voor eenheid”, vertelt Tim Gielstra, accountmanager bij Zijlstra Beroepskleding.

 

“MASCOT is een hoogwaardig merk voor werkkleding”, vult Tim aan. “Naast de passende uitstraling en materialen die voldoen aan de verplichte normen, is de kleding beter zichtbaar én verkrijgbaar in een brede range aan modellen en maten. Voor Omrin de reden om hun kledingpakket nogmaals bij ons te upgraden!”

Een innovatieve samenwerking

Wie zich goed voelt in de kleding, is een meerwaarde voor het bedrijf! In welke branche je ook werkzaam bent, werkkleding moet functioneel zijn. Daarnaast zijn comfort, duurzaamheid en uitstraling van belang voor een optimale en representatieve werkervaring. Wij stellen het ideale pakket aan werkkleding samen voor jouw medewerkers: maatwerk of standaard, met alle zakken, knopen en lussen op de juiste plek voor optimaal comfort.

Specialist in werkkleding

Een volledige ontzorging

Ontzorging is een belangrijke pijler in de duurzame samenwerking met Omrin. Allereerst kwamen wij langs op locatie met de MASCOT-collectie. Zo konden de medewerkers de kleding zien en voelen om zo de juiste keuze te maken. Hetzelfde geldt voor werkschoenen: door de pasbus van EMMA langs te laten komen, loopt iedereen op de juist aangemeten schoenen.

 

Voorheen werd werkkleding speciaal gefabriceerd voor Omrin. Nu de medewerkers MASCOT kleding dragen, ontvangen zij sneller hun kleding: er is genoeg voorraad om snel te kunnen leveren. Een belangrijk bijkomend voordeel? Het KMS-systeem. Tim: “De medewerkers van Omrin kunnen via ons systeem gemakkelijk zelf hun kledingpakket, op basis van een budget, samenstellen en bestellen. Dit scheelt aanzienlijk veel tijd. Voorheen was er één persoon die dit voor iedereen regelde. Dit hoeft nu niet meer!”

Omrin

Duurzaamheid en circulariteit

Een duurzaam bedrijf vraagt om duurzame partners. De werkkleding die Zijlstra levert aan Omrin, past dan ook bij de duurzaamheid waar het bedrijf naar streeft. “De werkkleding van MASCOT is van dusdanige kwaliteit dat het jarenlang meegaat”, stelt Tim. “Daarnaast wil Omrin dat hun collega’s op 100% circulaire schoenen lopen. De schoenen van EMMA voldoen aan deze wens. Al het personeel loopt erop”. En de medewerkers in de winkels? Voor hen levert Zijlstra duurzame bovenkleding van Printer Prime. Kortom, een duurzaam totaalpakket.

 

Duurzaamheid is ook voor Zijlstra een belangrijke pijler. Een perfecte match! “Wij leveren bijvoorbeeld één keer per week op de desbetreffende vestiging. Het is immers niet duurzaam om het postbedrijf vijf keer per week langs te laten komen”, aldus Tim. “Doordat ook wij veel bezig zijn met duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, kunnen wij Omrin weer passend adviseren in hun kleding en schoeisel”.

Omrin

Een passend pakket

Van softshell jassen, winterjassen tot broeken: voor iedere medewerker een passend pakket. Kortom, het einde van de geel met blauwe werkkleding waarin Omrin jarenlang te zien was. Werkkleding met nog betere kwaliteit dan voorheen: Omrin is nu direct te herkennen aan hun kwalitatieve werkkleding in huisstijlkleuren!

 

Een samenwerking waarvan en waarmee je groeit. Meer weten over Omrin? Bekijk hun website!

Omrin

Ontvang gratis
het Zijlstra
Beroepskleding
magazine

Zijlstra Beroepskleding magazine