Duurzame keuzes gaan hand in hand met Vebego

“Samen met Vebego hebben we ingezet op een samenwerking voor de lange termijn. Vebego is een complex bedrijf als het gaat om de logistiek. Ze hebben vele verschillende bedrijven en ieder bedrijf heeft eigen kledingkeuzes. Daarnaast moest de nieuwe bedrijfskleding op korte termijn gerealiseerd worden. Door ons KMS (kleding management systeem) volledig aan te passen naar de behoeften van Vebego konden we de complexiteit handelen en snel schakelen”, stelt Theo Boerema, verkoopleider bij Zijlstra Beroepskleding.

Langdurige samenwerking

Wie zich goed voelt in de kleding, is een meerwaarde voor het bedrijf! In welke branche je ook werkzaam bent, werkkleding moet functioneel zijn. Daarnaast zijn comfort, duurzaamheid en uitstraling van belang voor een optimale en representatieve werkervaring. Wij stellen het ideale pakket aan werkkleding samen voor jouw medewerkers: maatwerk of standaard, met alle zakken, knopen en lussen op de juiste plek voor optimaal comfort.

Specialist in werkkleding

Huisstijlkleding

Duizenden medewerkers verspreid over diverse bedrijven; dat vereist een nauwkeurige aanpak. Zijlstra: “Om in een korte periode zoveel medewerkers in nieuwe huisstijlkleding te steken is een goede werkwijze en enige ervaring benodigd. Om een zo goed mogelijk beeld van de behoeften te krijgen hebben we Vebego uitgenodigd op onze locatie in Franeker. Zo kunnen we snel schakelen en hebben we binnen no-time de samenwerking op touw gezet. Door ons ruime magazijn was het mogelijk om de oude voorraden van de vorige leverancier over te nemen. Zo kunnen we in de toekomst direct uit voorraad leveren.”

Vebego

Duurzaamheid voorop

“Duurzame keuzes gaan hand in hand met Vebego. Zo is er een CO2 neutraal kledingpakket gerealiseerd. Een belangrijk onderdeel, want Vebego wil binnen 10 jaar volledig neutraal werken. Het pakket is in samenwerking met Havep gerealiseerd. Zij stellen: “Het nieuwe Vebego kledingpakket is ontwikkeld met duurzame vezels zodat Vebego hiermee ook bijdraagt tot een duurzame toekomst voor iedereen. Aan de hand van een life cycle assessment van de kledingstukken, kunnen we het verschil van impact aantonen op vlak van waterverbruik, chemicaliënverbruik, CO2 uitstoot en milieu kosten impact.”

Vebego

“Een zeer prettige samenwerking!”

Edwin Nagtzaam, contractmanager bij Vebego geeft aan dat vanaf de samenwerking in 2019 Zijlstra Vebego ontzorgd heeft op het gebied van bedrijfskleding. Dat begon met een overname van oude kledingvoorraad en daarbij tevens de helpende hand biedend met de overgang naar de nieuwe organisatie. Vebego is een organisatie die impact wil maken op de medemens. En vanuit intrinsieke motivatie duurzaam wil omgaan met mensen diensten en artikelen. Hierbij sluit Zijlstra naadloos aan. “Zo zijn we samen met Havep en Zijlstra collect & recycle gaan oppakken waardoor onze oude bedrijfskleding een 2e leven krijgt.”

“De samenwerking met Zijlstra wordt door Vebego als zeer prettig ervaren, met korte lijntjes en het proactief meedenken van de dedicated accountmanager per business unit. Ook de transitie naar 8 grote bedrijven is hierin qua rebranding en nieuwe kleding huisstijl perfect begeleid. Dit met betrouwbare partners zoals Havep en Texet. Een compliment richting Zijlstra, wetende dat er veel segment specialistische kleding geleverd moet worden en een nieuwe kledinglijn is ontstaan in samenspraak met de verschillende Vebego Bedrijven”, aldus Edwin.

 

Theo Boerema sluit af: “Het is fijn om samen te werken met een partij die duurzaamheid net zo hoog in het vaandel heeft staan als ons.”

 

Meer informatie over Vebego? Kijk op www.vebego.com

Vebego

Ontvang gratis
het Zijlstra
Beroepskleding
magazine

Zijlstra Beroepskleding magazine