En… actie! Duurzame kleding voor uw bedrijf

Het is mogelijk met Zijlstra Beroepskleding, EMMA en HAVEP™!

Heeft u een introductiepakket voor duurzame bedrijfskleding ontvangen? Dan bent u nu aan het juiste adres. Duurzaamheid staat niet alleen bij Zijlstra Beroepskleding hoog in het vaandel. Ook EMMA safety footwear en HAVEP werkkleding zijn pioniers op dit gebied. Denk bijvoorbeeld aan recyclebare schoenen en kleding. Dit alles met oog op comfort, veiligheid en robuustheid.

En… actie! Duurzame kleding speciaal voor uw branche

U heeft persoonlijk een brief en introductiepakket ontvangen met daarin een selectie uit de collectie. Als specialist op het gebied van werkkleding helpen wij bedrijven uit iedere branche, waaronder de uwe, aan een kledingpakket waarin iedere medewerker maximaal kan presteren.

Meer over EMMA en HAVEP

Weten hoe EMMA en HAVEP uw organisatie kunnen versterken? Download de folders en ontdek zelf de eindeloze mogelijkheden!

NB Emma veiligheidsschoen
Emmahavep catalogus

Wij vertellen u er graag meer over!

Benieuwd welk bedrijf nu of in de toekomst al uw zorgen uit handen neemt als het gaat om veiligheid met oog voor een duurzame toekomst? Maak dan snel een afspraak met Jelmer Rodenhuis via onderstaand formulier. Hij neemt de kledingsamples én de oranjekoek mee!