Bij velen bekend als een veelzijdig merk is Alsico Bedrijfskleding tevens een begrip in de medische- en zorgsector. Met 80 jaar ervaring heeft het merk een vertrouwd bestaan opgebouwd in werkkleding. Volgens Alsico is het belangrijk dat als u zich goed voelt in werkkleding u uw werk ook goed kunt uitoefenen.

WERKWIJZE ALSICO BEDRIJFSKLEDING

De creativiteit en knowhow worden optimaal benut binnen Alsico bedrijfskleding. Deze organisatie ontwerpt én produceert zelf. Zo is de cyclus volledig in eigen handen, wat zorgt voor een gecontroleerde en onberispelijke kwaliteit. Alsico staat voor duurzaam ondernemen. Afgedankte werkkledij wordt een nieuw leven ingeblazen als isolatiemateriaal.

CARE

Een uitzonderlijke collectie van Alsico bedrijfskleding is speciaal gemaakt voor de medische en zorg & welzijn sector. Aandacht voor kwaliteit, comfort, design en innovatie staan hoog in het vaandel. De collectie bestaat uit modieuze kledinglijnen met elk een eigen stijl voor broeken, omlooppakken of broderies. In onze klantcase is te lezen hoe wij de zorgprofessionals van De Friese Wouden hebben voorzien van zorgkleding van Alsico.

Alsico

ALSICO BEDRIJFSKLEDING: SHAKE YOUR STYLE

Mix & match jouw kleding met de shake your style collectie van Alsico. Met een eigen ontwerp ben je verzekerd van gepersonaliseerde kleding. Zo zorg je voor perfect afgestemde kleding voor jouw bedrijf!

Zorgkleding Alsico

Bewegingsinnovatie: A-move

Om elke collectie nét dat extraatje te geven is er de: A-move. Een innovatiesysteem ontwikkeld door Alsico. Dit systeem is gemaakt om optimale bewegingsvrijheid en draagcomfort te waarborgen. Bijvoorbeeld in de zorg zijn til- en hefbewegingen typerende werkzaamheden. Met het gebruik van A-move kunnen deze gemakkelijk worden uitgevoerd, wat zorgt voor de meest aangename werkomstandigheden.