Een zakelijke lunch, een presentatie of een andere belangrijke afspraak? Dan wilt u er natuurlijk representatief uitzien! Een net overhemd is dan een absolute must. Met de Black Bow blouses van het merk J. Harvest & Frost kan het strijkijzer de deur uit; ze zijn namelijk vlek- én strijkvrij!

NANOTECHNOLOGIE

Om vlekken in uw overhemd te voorkomen maakt J. Harvest & Frost gebruik van nanotechnologie. Deze revolutionaire technologie zit verwerkt in een stijlvolle en afgewerkte blouse. Zonder daarvoor wat betreft comfort onder te doen voor een katoenen overhemd. Grootste voordeel? De stof is bestand tegen vloeistoffen en oliën!

J. Harvest & Frost

WEG MET UW STRIJKIJZER!

De overhemden hebben getapete naden en zijn voorzien van een kreukherstellende behandeling. De Black Bow blouses hebben vocht nodig om kreukels – die tijdens het dragen zijn ontstaan – weg te werken. Na vele testen blijken de Black Bow overhemden van het merk J. Harvest & Frost toch écht wel strijkvrij te zijn. Zo loopt u de gehele dag in een fris én kreukvrij overhemd!

J. Harvest & Frost

Extra comfort

Kent u dat gevoel? Aan het einde van een dag vol zakelijke afspraken gaat stiekem het boordknoopje van uw overhemd los; immers deze zit dan veel te strak. Niet bij de overhemden van J. Harvest & Frost. De elastische kraag zorgt voor meer ruimte en extra beweging.

 

Bent u nieuwsgierig naar deze blouses of andere representatieve bedrijfskleding? Onze accountmanagers komen graag de talloze voordelen van deze overhemden met u doornemen én demonstreren (wij dragen ze namelijk zelf ook!) Neem contact met ons op!