HAIX

HAIX levert hoogwaardige werkschoenen, perfect voor gebruik door de brandweer, reddingsdienst, politie en leger, in het bos, bij ambachten en in de industrie. De werkschoenen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen (SB, S1, S2 tot S3) en beschermen optimaal tegen letsel van buitenaf en zijn tegelijkertijd zeer comfortabel om te dragen.

HAIX

SHAE CORPORATE

SHAE Corporate richt zich op bedrijven die zich professioneel, modieus en representatief willen presenteren en tegelijkertijd comfortabel willen werken. De collectie van SHAE Corporate bestaat uit een goed aansluitende stretch stof waar uw werknemers makkelijk in kunnen bewegen tijdens hun werkzaamheden. De collectie van SHAE corporate is stijlvol, representatief en duurzaam. Deze collectie bestaat uit blouses, jurken, blazers, shirts, tops en broeken. Al deze modellen zijn verkrijgbaar in zwart en donkerblauw.

 

Samen creëren we het perfecte visitekaartje voor uw bedrijf met ons assortiment representatieve bedrijfskleding.

 

Bekijk via deze link ons gehele aanbod representatieve kleding.

SHAE

Het perfecte visitekaartje voor uw onderneming

Bescherming, functionaliteit, herkenbaarheid en uitstraling; dat is waar het om draait als we het hebben over correcte bedrijfskleding. Zijlstra Beroepskleding helpt u bij het kleden van uw medewerkers zodat zij het perfecte visitekaartje vormen voor uw onderneming.

 

U kunt bij ons terecht voor al uw werkkleding, schoeisel en persoonlijke beschermingsmiddelen. De combinatie van persoonlijke aandacht, deskundig advies, efficiënte werkwijze en correcte service; dát is voor ons de sleutel tot succes. Mogen we ook u van dienst zijn als groothandel in bedrijfskleding? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.