EcoVadis beoordeelt ons op verschillende duurzaamheidsprestaties op het gebied van milieu, arbeid en mensenrechten, ethiek en duurzame inkoop. Door onszelf continu te ontwikkelen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen, hebben wij onze bronzen medaille mogen upgraden naar zilver! Een erkenning van onze voortdurende inzet om maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Dit is EcoVadis

EcoVadis is een wereldwijd erkend platform dat bedrijven beoordeelt op hun duurzaamheidsprestaties op het gebied van milieu, arbeidspraktijken, eerlijke handel en duurzame inkoop. Sinds 2007 hebben ze al meer dan 100.000 bedrijven beoordeeld. Het behalen van de zilveren EcoVadis medaille is een belangrijke mijlpaal. Het laat zien dat wij op de goede weg zijn en ons voortdurend blijven inzetten voor duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid!      

Het behalen van de zilveren EcoVadis medaille is een bevestiging van onze toewijding aan duurzaamheid en verantwoord ondernemen. We zijn trots op het feit dat we onze bronzen medaille hebben kunnen upgraden naar zilver en het motiveert ons om verder te gaan op de weg naar een groenere toekomst.

Joop Zijlstra

Directeur van Zijlstra Beroepskleding

ZIJLSTRA BEROEPSKLEDING IN DE TOP 8% WERELDWIJD

Wij scoren nu op zowel milieu, arbeid en mensenrechten, ethiek als duurzame inkoop gelijkmatig. Hiermee zitten wij in de top 8% van bedrijfskleding wereldwijd! Benieuwd wat wij onder andere doen om dit resultaat te behalen? Lees hier meer over maatschappelijk verantwoord ondernemen bij Zijlstra Beroepskleding.

 

Naast het behalen van deze zilveren medaille, vertellen wij u ook graag meer over onze Supply Chain Manager Wesley en onze bijdrage aan Pluktuin Franeker!