Ze zijn het visitekaartje van de zaak, van keuken-, bar- en restaurantpersoneel tot aan hotelpersoneel. Dan is het belangrijk dat de kleding er representatief uitziet. Naast representativiteit is het ook van belang dat kleding comfortabel zit en dat deze voldoet aan de kwaliteitseisen. Met het assortiment horecakleding van Greiff, die aan al deze punten voldoet, steekt u uw horecapersoneel in een nieuw jasje.

HET BELANG VAN HORECAKLEDING

Horecakleding versterkt uw imago en creëert verbondenheid. Naast dat personeelskleding voor uw personeel er representatief uitziet, is het ook van belang dat uw medewerkers functioneel kunnen werken. Zo zijn hittebestendige kleding en accessoires een must in de keuken en is bewegingsvrijheid voor het bedienend personeel van essentieel belang.

Greiff horecakleding

HORECAKLEDING VAN KWALITEIT

Greiff staat voor kwaliteit, al sinds 1802. Dit kunnen ze bij Greiff zo goed waarborgen, omdat ze alles rondom de kleding in eigen beheer hebben. Van de ontwikkeling tot aan de productie. Dat maakt dat de horecakleding een lange tijd meegaat en perfect is voor alle facetten binnen de horecabranche. 

Greiff

GEPERSONALISEERDE HORECAKLEDING

U kunt de personeelskleding helemaal naar eigen smaak uitkiezen. Dit kan van keukenkleding tot kleding voor de bediening. Het assortiment is heel uitgebreid. Daarnaast kunt u de outfit helemaal afkleden met een persoonlijke touch die bij uw bedrijf past, zoals een stropdas of een bandana. De horecakleding is in verschillende varianten te verkrijgen: de basic of de premium variant.

Een trend die er al even was, maar zich in 2020 nog steeds voorzet: duurzaamheid. Greiff geeft de zekerheid dat alle materialen die zij gebruiken met veel zorg zijn uitgekozen. Daarnaast wordt er zorgvuldig omgegaan met energie en grondstoffen. In elk etiket van een kledingstuk zit een myGREIFF-code. Met deze code kunt u het gehele productieproces volgen: van vezel tot eindproduct. U krijgt te zien waar hun grondstoffen vandaan komen en hoe ze verder worden bewerkt.

DUURZAAMHEID

NIEUW JASJE

Ook uw personeel in een nieuw jasje steken? Wij helpen u graag met deskundig advies. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.