Werkschoenen

Goede werkschoenen staan aan de basis van optimale prestaties op de werkvloer. Werkschoeisel moet prettig zitten, de voet voldoende beschermen en het liefst zo lang mogelijk meegaan. Werkschoenen zijn er in hoge en lage modellen, met of zonder stalen neus. Er zijn schoenen speciaal voor in de zorg– of foodindustrie en laarzen voor een hovenier. Kortom, wij bieden u een breed assortiment! Schoeisel dat past bij ons assortiment in bedrijfskleding.

Veilige werkschoenen

In de bouw, de logistiek en de industrie is comfortabel en veilig schoeisel onmisbaar. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld lasschoenen, klompen of veiligheidsschoenen en -laarzen. Werkschoenen moeten niet alleen lekker zitten, ze moeten vooral voldoende veiligheid bieden. Daarnaast is het belangrijk dat de schoenen aan bepaalde wettelijk eisen voldoen.

Onze deskundige medewerkers zijn op de hoogte van deze eisen en kunnen u hierin volledig adviseren. Ook bieden zij u persoonlijke begeleiding bij de juiste pasvorm en materiaalkeuze. Wij leveren werkschoenen voor zowel heren als dames, van maat 36 tot en met 52 en verschillende breedtematen en uitvoeringen. Enkel van onze betrouwbare partners, waarmee wij nauwlettend samenwerken:

  • Atlas
  • Bata
  • Dunlop
  • EMMA
  • Redbrick
  • Sika
EMMA werkschoenen

Bata Adapt® Veiligheidsschoen

Bata adapt® staat voor individuele voetzorg voor dragers van veiligheidsschoenen. Het eenvoudige stappenprogramma van Bata adapt ontzorgt de werknemer, de werkgever en de medisch specialist met uitgebreide mogelijkheden en persoonlijke metingen.

EMMA Werkschoenen

EMMA Safety Footwear heeft 85 jaar ervaring in de veiligheidsschoenen branche. Die ervaring combineert het bedrijf met toegepaste productinnovaties en hedendaagse trends. Als marktleider in de Benelux produceert dit merk geavanceerde werkschoenen en -laarzen voor maar liefst negen verschillende sectoren. Tot de productrange behoren ook een chique businessline en orthopedische veiligheidsschoenen voor werknemers die daartoe verplicht zijn.

Zijlstra en EMMA werken al vele jaren samen. Hierdoor vullen we elkaar goed aan. De kwaliteit staat bij beide bedrijven voorop, wat resulteert in een sterke combinatie. De zogenaamde pasbus van EMMA is één van de services waar wij erg blij mee zijn. Met deze bus maakt EMMA een goede beurt bij elke klant. Op locatie komen ze met de juiste schoen en de perfecte pasvorm om het gehele personeelsbestand te voorzien van de juiste schoen. Het is groot en divers; van basisveiligheidsschoenen tot volledig gecertificeerde orthopedisch aangepaste modellen. EMMA werkschoenen zijn een perfecte keuze als het gaat om kwalitatieve veiligheidsschoeisel.

‘Groene’ veiligheidsschoenen

EMMA Safety Footwear staat al jaren bekend om haar drie bekende pijlers:

  • Hydro Control (houdt uw voeten droog)
  • Balance (optimale positie van uw voet)
  • Contact Management (maximale grip op elke ondergrond)

In oktober 2017 kwam EMMA Safety Footwear met de eerste, vrijwel volledig circulaire werkschoenen. De zogenaamde ‘groene’ veiligheidsschoenen. Het opmerkelijke aan dit schoeisel, naast de verwerking van de drie pijlers, is het circulair produceren. Hiermee moet het weggooien van uw veiligheidsschoenen verleden tijd zijn. Door gebruik te maken van circulatie zijn de onderdelen van het schoeisel meerdere keren herbruikbaar. Dit resulteert vervolgens in een nieuwe veiligheidsschoen of een ander product. Zo haalt u met EMMA werkschoenen niet alleen kwaliteit voor u en uw werknemers in huis, ook bent u milieubewust en draagt u bij aan de verduurzaming van de aarde.

Neem gerust contact op of kom langs

Bent u benieuwd naar onze werkschoenen? Kom dan gerust eens langs in onze 300 m2 grote showroom. Hier hebben wij onze gehele assortiment voor u uitgestald. Onderstaand kunt u alvast inspiratie opdoen. Hier vindt u de nieuwste catalogussen van onze partners.

Neem contact met ons op