Werkschoenen

Goede werkschoenen staan aan de basis van optimale prestaties op de werkvloer, werkschoeisel moet prettig zitten om de voet voldoende beschermen en het liefst zo lang mogelijk meegaan. Deze werkschoenen zijn er in hoge en lage modellen met of zonder stalen neus, als laarzen voor op het erf en er zijn schoenen die speciaal zijn afgestemd op de installatietechniek of bijvoorbeeld voor op de bouwplaats.

Kortom, wij bieden u een ruim assortiment! Schoeisel wat past bij ons assortiment aan bedrijfskleding.

Veilige werkschoenen

Of u nou werkt in de zorg, de bouw, de logistiek of elders ons assortiment is altijd passend. Zo zijn er las-schoenen klompen of veiligheidsschoenen en laarzen. Buiten dat wij vinden dat werkschoenen naadloos moeten aansluiten op uw voeten, moeten deze ook voldoen aan alle veiligheidsnormen. 

Onze deskundige specialisten zijn op de hoogte van alle veiligheidseisen op de werkvloer en kunnen persoonlijke begeleiding bieden bij het kiezen van de pasvorm of het kiezen van het materiaal. Onze veiligheidsschoenen zijn leverbaar voor zowel heren als dames van maat 36 tot en met maat 52 met verschillende breedtematen in verschillende uitvoeringen. 

Enkel van onze betrouwbare partners, waarmee wij nauwlettend samenwerken:

  • Atlas
  • Bata
  • Dunlop
  • HAIX
  • EMMA
  • Grisport
  • Redbrick
  • Sika

Werkschoenen kopen

Werkschoenen merk: Redbrick Safety Sneakers

In een markt met traditionele veiligheidsschoenen laat Redbrick zien dat het anders kan. Een veiligheidsschoen met het uiterlijk van een sneaker. Trendy en tóch veilig. Dat is Redbrick. De veiligheidsschoenen zijn ongeëvenaard in pasvorm, kwaliteit en productdesign. Redbrick zit niet stil, maar blijft voortdurend innoveren. Met een brede collectie voor diverse sectoren wordt het merk omarmd door vele fans. Redbrick werd bekend door de safety sneaker, maar inmiddels is de collectie uitgebreid met een businessline, de robuuste freerunners, de ladies line en sportieve Motion modellen.

Werkschoenen merk: Redbrick

De in 2018 gelanceerde Motion collectie bevat super trendy, lichtgewicht en comfortabele veiligheidsschoenen, speciaal ontwikkeld voor in magazijnen en logistiek. De Redbrick Motion werkschoenen zijn geïnspireerd op hedendaags streetwear design. Moderne materialen zoals microfiber en mesh geven de sneakers een sportieve en eigentijdse uitstraling. In 2020 werd de collectie uitgebreid met S3 modellen, ook geschikt voor outdoor-gebruik. De modellen in deze collectie zijn voorzien van een innovatieve slip-in sock die perfect om de voet aansluit, vuil buitenhoudt en het draagcomfort vergroot.

Werkschoenen merk: Grisport

Grisport staat altijd garant voor topkwaliteit. Het merk werd in 1977 als wandelschoenenmerk opgericht door de Italiaanse gebroeders Grigolato. In de loop der jaren werd enorm veel technische kennis opgedaan en sinds 2004 wordt deze expertise ook gebruikt bij het ontwikkelen van veiligheidsschoenen. Nog steeds worden Grisport schoenen in Italië geproduceerd, waar een team van tien fulltime ontwerpers zorgt voor het waarborgen van hoge kwaliteit en het ontwerpen van een functionele, eigentijdse collectie.

Werkschoenen merk: Grisport werkschoenenTijdens het ontwerpproces wordt veel aandacht besteed aan het gebruik van innovatieve materialen en nieuwe technologieën. Zo zijn een aantal van de Grisport veiligheidsschoenen voorzien van Vibram® zolen, Gore-tex® waterdichte folies en het Heel Support System® dat door Grisport zelf werd ontwikkeld. Er wordt voortdurend gestreefd naar comfort en kwaliteit, en dat is terug te zien in de brede collectie van Grisport.

EMMA Werkschoenen

EMMA Safety Footwear heeft bijna 90 jaar ervaring in de veiligheidsschoenen branche. Die ervaring combineert het bedrijf met toegepaste productinnovaties en hedendaagse trends. Als marktleider in de Benelux produceert dit merk geavanceerde bedrijfsschoenen en -laarzen voor maar liefst elf verschillende sectoren: Bouw en Techniek, Elektronica, Metaal, Voeding, Natuur & Milieu, Facilitaire diensten, Chemie, Logistiek & Transport, Overheid & Diensten, Lichte industrie en Gezondheidszorg. Tot de productrange behoort ook een chique businessline en orthopedische veiligheidsschoenen voor werknemers die daartoe verplicht zijn.

Zijlstra en EMMA werken al vele jaren samen. Hierdoor vullen we elkaar goed aan. De kwaliteit staat bij beide bedrijven voorop, wat resulteert in een sterke combinatie. De zogenaamde pasbus van EMMA is één van de services waar wij erg blij mee zijn. Met deze bus maakt EMMA een goede beurt bij elke klant. Op locatie komen ze met de juiste schoen en de perfecte pasvorm om het gehele personeelsbestand te voorzien van de juiste schoen. Het is groot en divers; van basisveiligheidsschoenen tot volledig gecertificeerde orthopedisch aangepaste modellen. EMMA werkschoenen zijn een perfecte keuze als het gaat om kwalitatieve veiligheidsschoeisel.

Next-Generation Safety

Next-Generation Safety. Daar staat EMMA voor. Veiligheid staat altijd voorop. Niet alleen voor haar medewerkers en de werknemers in de schoenenketen, maar uiteraard ook voor haar klanten.

De EMMA schoenen zijn ISO 20345:2011 gecertificeerd. Er vinden dagelijks uitgebreide testen in hun testcentrum plaats. Ze hanteren het VCC principe: Veiligheid, Comfort, Circulariteit. 100% Extremely Safe, 100% Extremely Comfortable, 100% Extremely Circular. Volgens EMMA is dat de juiste volgorde. Want wie wil er nu duurzame veiligheidsschoenen die niet veilig zijn?

Neem gerust contact op of kom langs

Bent u benieuwd naar onze werkschoenen? Kom dan gerust eens langs in onze 300 m2 grote showroom. Hier hebben wij onze gehele assortiment voor u uitgestald. Onderstaand kunt u alvast inspiratie opdoen. Hier vindt u de nieuwste catalogussen van onze partners.

Neem contact met ons op

Benieuwd naar onze werkwijze? Download de whitepaper over onze samenwerking met Feenstra Verwarming.

Download whitepaper klantcase Feenstra Verwarming