Het personeel is het visitekaartje voor het bedrijf. Het uniform wat gedragen is dan ook van essentieel belang. De Duitse product Greiff is specialist op het gebied van representatieve bedrijfskleding en horecakleding en biedt daarbij een tal van mogelijkheden.

Eenheid

Greiff kleding biedt voor zowel dames als heren een collectie die naadloos op elkaar af kan worden gestemd. Hiermee vormen de vrouwelijke en mannelijke medewerkers een ware eenheid. In het assortiment van Greiff vindt u zowel representatieve – als horecakleding.

REPRESENTATIEVE KLEDING VAN GREIFF

Representatieve bedrijfskleding wordt veel gedragen bij dienstverlenende organisaties zoals banken, verzekeringen, sales en management.

 

Modern

Greiff biedt een nieuwe collectie aan. Deze moderne kledinglijn houdt het microklimaat tussen de kleding en het lichaam op de ideale temperatuur en absorbeert vocht optimaal. Een extra voordeel is dat deze kleding volledig uitwasbaar zijn.

 

Casual

Ontspannen zakendoen in een casual outfit? In het assortiment van Greiff vindt u sportieve blazers gecombineerd met chino’s of jeans. Dit zorgt voor een trendy maar vlotte uitstraling.

 

Accesoires

Om de outfit persoonlijk en eigen te maken biedt Greiff bijpassende accessoires aan. Denk hierbij aan halsdoeken, stropdassen en sjaals. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Greiff

Horecakleding

Naast de representatieve kleding biedt Greiff horecakleding aan. Ook hier zijn diverse stijlen, maten en kleuren voor de verschillende horecafuncties verkrijgbaar.

 

Keukenkleding

Het succesconcept van de keukenkleding is dat er twee varianten te verkrijgen zijn. Er kan gekozen worden uit een basic of een luxere variant.

 

Bediening

Greiff biedt speciale en trendy kleding voor de bediening, dit creëert een unieke uitstraling voor de horecazaak.

 

Accessoires

Net als bij de representatieve bedrijfskleding kunt u ook de horecakleding helemaal naar eigen smaak afkleden met accessoires. Hierin kunt u denken aan mutsen, caps, bandana’s, halsdoeken of stropdassen in een uitgebreide variëteit aan kleuren en vormen.

Greiff horecakleding

Benieuwd naar de gehele collectie van Greiff? Kijk dan op onze website of neem contact met ons op!

GREIFF: stijlvol & kwalitatief