Representatieve werkkleding in de horeca is van groot belang. Het zorgt voor een professionele uitstraling, een herkenbaar aanspreekpunt en een warm gevoel. Wij leveren de perfecte werkkleding voor in de horeca, met keuze uit een groot assortiment. Denk hierbij aan koksjassen, schorten, koksbroeken, blouses, overhemden en representatieve kleding voor de bediening.

 

 

Draagcomfort

Draagcomfort staat natuurlijk voorop. Als uw personeel zich niet fijn voelt of goed kan bewegen in de werkkleding is dat niet prettig. Horecamedewerkers zetten veel stappen op één dag en moeten geregeld zowel binnen als buiten bestellingen opnemen. Elastische kleding met veel bewegingsvrijheid is daarom een must. Ook voor de late avonduren of bewolkte dagen zijn representatieve jassen ideaal. Zo voorkomt u dat uw personeel kouvat.

 

Nette uitstraling

Welke stijl pas bij uw café of restaurant? Stem hier uw werkkleding op af. Werkkleding van uw medewerkers draagt bij aan de sfeer van de horecagelegenheid. Kies bijvoorbeeld voor luxe en stijlvolle werkkleding in een chic restaurant of juist casual en hippe werkkleding voor in een strandtent? Als visitekaartje van uw bedrijf wilt u dat uw medewerkers zich uniform en verzorgd presenteren.

 

Hygiëne

Hygiëne staat voor horecaondernemers hoog in het vaandel. De kans is groot dat er eens wat wordt geknoeid op de werkkleding. Daarom is het belangrijk dat de horeca werkkleding op 60 graden gewassen kan worden. Het zorgt er niet alleen voor dat de vlekken makkelijk uit de kleding verwijderd kunnen worden, maar ook dat de kleding hygiënisch is en de bacteriën gedood worden. Een ander voordeel is dat de kleding in de droger kan en weer snel draagbaar is voor de volgende dag. Ook de kleur heeft invloed op een hygiënische uitstraling. Kies voor een kleur, waar het transpireren van uw werknemers niet snel zichtbaar is en waar vlekken minder snel in opvallen.

 

Huisstijl verwerken in de werkkleding

De huisstijl van de horecaonderneming wordt vaak verwerkt in de werkkleding. Bij ons is het mogelijk om uw huisstijlkleuren te verwerken in de werkkleding en te voorzien van een unieke en herkenbare uitstraling.

 

Meer informatie en inspiratie nodig?

Onze horecakleding zorgt ervoor dat uw bar-, restaurant-, keuken- en horecapersoneel het juiste uitstralen en het perfecte visitekaartje vormen. Op het gebied van representatieve bedrijfskleding en horecakleding werken wij samen met de diverse topmerken. Doe alvast inspiratie op en bekijk de diverse catalogussen van onze partners. Wilt u meer informatie of ons assortiment uitproberen? Kom dan langs in onze showroom in Franeker of neem vrijblijvend contact met ons op