persoonlijke beschermingsmiddelen | Zijlstra Beroepskleding

Het belang van persoonlijke beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). In sommige werkomgevingen is het dragen van deze bescherming verplicht. Dit is met een goede reden: wanneer uw medewerkers risicovolle handelingen verrichten, bieden persoonlijke beschermingsmiddelen essentiële bescherming tegen gevaarlijke stoffen en/of invloeden van buitenaf. Voorkom verwondingen en lichamelijk letsel: dit is het belang van persoonlijke beschermingsmiddelen.

Greiff kleding

De veelzijdigheid van Greiff kleding

Het personeel is het visitekaartje voor het bedrijf. Het uniform wat gedragen is dan ook van essentieel belang. De Duitse product Greiff is specialist op het gebied van representatieve bedrijfskleding en horecakleding en biedt daarbij een tal van mogelijkheden.

veiligheidskleding Zijlstra Beroepskleding

Veiligheidskleding: dit zijn de eisen

Veiligheidskleding: het is er in verschillende soorten en maten. Wanneer werkzaamheden risico’s met zich meebrengen, is deze beschermende werkkleding nodig. Welke kleding past bij uw werksituatie en aan welke eisen moet dit eigenlijk voldoen? Wij vertellen u meer over de eisen!

Korte, donkere dagen? Signaalkleding!

Zoals niemand onopgemerkt is gebleven, zijn de dagen weer kort en donker. Gedurende de winterperiode hinderen slechte weersomstandigheden en een slechte zichtbaarheid werknemers die buiten werkzaam zijn. Oftewel: des te belangrijker is goede signaalkleding! Veilig aan het werk? Dat betekent zien en gezien worden. Wij vertellen u graag meer over de juiste signaalkleding voor uw medewerkers!

Zijlstra Beroepskleding in de Leeuwarder Courant

Onze groei zet door! Oftewel, zoals in de Leeuwarder Courant werd genoemd, groeien wij uit ons jasje. Zo kregen wij de grootste order uit onze geschiedenis binnen én breidden wij uit naar een tweede pand. Meer hierover leest u in onderstaand artikel in de Leeuwarder Courant van zaterdag 26 november 2022!

Groei Zijlstra Beroepskleding zet door

Wij hebben een tweede pand op bedrijventerrein De Kie in Franeker betrokken! Na jarenlange groei in opdrachten, zijn wij in september dit jaar uitgebreid met een tweede locatie. Op deze manier zijn wij klaar voor de toekomst in de snel veranderende en veeleisende bedrijfskledingsector.

PostNL: digitaal op de hoogte

Uw e-mailadres is belangrijk: weten wat de status is van uw bestelling? Dit kan voortaan alleen nog digitaal via uw mail of PostNL app. Ons KMS-systeem is daarnaast volop in ontwikkeling. Hiervoor vragen wij ook uw e-mailadres om te allen tijde toegang te hebben tot uw account.

HAVEP werkkleding: duurzaam en kwalitatief

Werkkleding die tegen een stootje kan? HAVEP werkkleding! Dat kleding een dag kan maken of breken, weet HAVEP maar al te goed. Daarom focussen zij zich op werkkleding dat veiligheid, comfort en een goede uitstraling biedt op topniveau. Op zoek naar duurzame en kwalitatieve werkkleding voor uw werknemers? Wij vertellen u meer over de werkkleding van HAVEP.

Modern én duurzaam? Tricorp werkkleding

Wie aan moderne en duurzame kleding voor medewerkers denkt, denkt aan Tricorp Werkkleding. Al meer dan 20 jaar levert Tricorp een groot aanbod aan werkkleding voor verschillende beroepen en sectoren. Op zoek naar kwalitatieve werkkleding voor uw werknemers? Wij vertellen u meer over Tricorp Workwear.

Duurzame bedrijfskleding: kleding met positieve impact

Naast comfortabele, veilige en mooie werkkleding, is duurzaamheid niet meer weg te denken op de werkvloer. Duurzame kleding heeft verschillende voordelen. Bent u op zoek naar nieuwe werkkleding voor uw werknemers? Wij vertellen u de voordelen van duurzame bedrijfskleding.