Besproeien pluktuin

De Franeker pluktuin is geopend

De 7.500 m2 grote Franeker pluktuin naast ons pand is officieel geopend! De grootste pluktuin van Nederland? Kinderburgemeester Dian Rienstra en commissaris van de koning Arno Brok besproeiden de tuin met een brandslang van de Franeker brandweer en luidden hiermee het plukseizoen in.

Goed gezelschap op Zijlstra zomerfeest

Een succesvol Zijlstra zomerfeest

Laptops en werkplekken dicht: vrijdag 14 juli was het tijd voor een feest. Goed werkgeverschap is immers meer dan zorgen voor de juiste primaire arbeidsvoorwaarden als goede werkplekken, samen sporten en ontspannen. Het is ook een blijk van waardering in de vorm van gezellig samenkomen! Wij organiseerden daarom een echt zomerfeest voor onze collega’s, hun aanhang én kinderen.

Wesley van Wilpe

Nieuw bij Zijlstra: de Supply Chain Manager

Wij streven voortdurend naar groei en verbetering en hebben dit jaar een nieuwe functie geïntroduceerd: de Supply Chain Manager. Voor Wesley, die al 3 jaar bij ons werkt, is zijn carrière hiermee een nieuw leven ingeblazen. Wat zijn werk inhoudt? Wesley vertelt u meer over zijn nieuwe functie!

Milieustraat Zijlstra Beroepskleding

Wat gebeurt er met uw gerecyclede werkkleding- en schoenen?

Bedrijven over de hele wereld nemen maatregelen om hun impact op het milieu te verminderen. Door recyclingprogramma’s voor werkkleding en werkschoenen te implementeren, spelen wij een actieve rol bij het verminderen van afval en het bevorderen van een circulaire economie. Dit is hoe wij een bijdrage leveren aan een groenere toekomst!

Zilveren EcoVadis medaille Zijlstra Beroepskleding

Onze upgrade van brons naar zilver bij EcoVadis

EcoVadis beoordeelt ons op verschillende duurzaamheidsprestaties op het gebied van milieu, arbeid en mensenrechten, ethiek en duurzame inkoop. Door onszelf continu te ontwikkelen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen, hebben wij onze bronzen medaille mogen upgraden naar zilver! Een erkenning van onze voortdurende inzet om maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Pluktuin Franeker Zijlstra Beroepskleding

Zijlstra Beroepskleding draagt bij aan lokale pluktuin in Franeker

Zoveel bloemen plukken als u wilt en honing van een lokale imker: deze zomer opent Pluktuin Franeker. En dat direct naast ons pand! Het is een initiatief in samenwerking met een aantal betrokken partijen, waarbij wij de 7500 m2 aan grond faciliteren. Hiermee zetten wij ons niet alleen in voor ons maatschappelijk verantwoord ondernemen, maar dragen wij bij aan de duurzame, maatschappelijke impact en biodiversiteit in onze directe omgeving.

persoonlijke beschermingsmiddelen | Zijlstra Beroepskleding

Het belang van persoonlijke beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). In sommige werkomgevingen is het dragen van deze bescherming verplicht. Dit is met een goede reden: wanneer uw medewerkers risicovolle handelingen verrichten, bieden persoonlijke beschermingsmiddelen essentiële bescherming tegen gevaarlijke stoffen en/of invloeden van buitenaf. Voorkom verwondingen en lichamelijk letsel: dit is het belang van persoonlijke beschermingsmiddelen.

Greiff kleding

De veelzijdigheid van Greiff kleding

Het personeel is het visitekaartje voor het bedrijf. Het uniform wat gedragen is dan ook van essentieel belang. De Duitse product Greiff is specialist op het gebied van representatieve bedrijfskleding en horecakleding en biedt daarbij een tal van mogelijkheden.

veiligheidskleding Zijlstra Beroepskleding

Veiligheidskleding: dit zijn de eisen

Veiligheidskleding: het is er in verschillende soorten en maten. Wanneer werkzaamheden risico’s met zich meebrengen, is deze beschermende werkkleding nodig. Welke kleding past bij uw werksituatie en aan welke eisen moet dit eigenlijk voldoen? Wij vertellen u meer over de eisen!

Korte, donkere dagen? Signaalkleding!

Zoals niemand onopgemerkt is gebleven, zijn de dagen weer kort en donker. Gedurende de winterperiode hinderen slechte weersomstandigheden en een slechte zichtbaarheid werknemers die buiten werkzaam zijn. Oftewel: des te belangrijker is goede signaalkleding! Veilig aan het werk? Dat betekent zien en gezien worden. Wij vertellen u graag meer over de juiste signaalkleding voor uw medewerkers!