Tricorp

Tricorp: werkkleding voor iedere professional

Bij Tricorp is het uitganspunt dat hun werkkleding geschikt moet zijn voor iedere professional. Tijdens elk proces, van ontwikkeling tot productie, wordt hier rekening mee gehouden. Hoe Tricorp hiervoor zorgt? Lees verder en ontdek de voordelen van Tricorp.  

Grisport werkschoenen

Ontdek de wereld met Grisport werkschoenen

Werkschoenen moeten niet alleen lekker zitten, ze moeten ook voldoende veiligheid bieden. Bij Grisport wordt veiligheid gecombineerd met kwalitatief hoge materialen, optimaal comfort en een innovatief design. Zo creëren zij de optimale werkschoen.

Horecakleding Greiff

Steek uw horecapersoneel in een nieuw jasje

Ze zijn het visitekaartje van de zaak, van keuken-, bar- en restaurantpersoneel tot aan hotelpersoneel. Dan is het belangrijk dat de kleding er representatief uitziet. Naast representativiteit is het ook van belang dat kleding comfortabel zit en dat deze voldoet aan de kwaliteitseisen. Met het assortiment horecakleding van Greiff, die aan al deze punten voldoet, steekt u uw horecapersoneel in een nieuw jasje.

bata veiligheidsschoen

Bata veiligheidsschoenen: trendsetter in de schoenenindustrie

De veiligheidsschoenen van Bata Industrials worden in samenwerking met wetenschappers gemaakt en uitgebreid getest in hun eigen laboratorium. Dit zorgt ervoor dat ze een werkschoenen maken die de best mogelijke ondersteuning biedt met de perfecte pasvorm.

Coronavirus

Winkel tijdelijk gesloten i.v.m. Coronavirus

Het Coronavirus treft iedereen. Zijlstra Beroepskleding volgt de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot het virus. Wij hebben dan ook besloten om onze winkel te sluiten tot en met 6 april. De rest van het bedrijf blijft operatief. Wilt u een bestelling vanuit de winkel? Deze kunt u dan telefonisch plaatsen via 0517-396100 en bij de ingang van de winkel, buiten ons pand – contactloos – afhalen.

Emma veiligheidsschoen

EMMA werkschoenen: voor ultieme veiligheid

In welke sector u ook werkzaam bent, een veilige werkschoen is een must. Hij moet comfortabel zitten en daarbij ook nog eens veilig zijn. EMMA werkschoenen staan voor de next generation safety. Bij EMMA staat veiligheid voorop!

mascot workear

Ontdek de veelzijdige voordelen van Mascot Workwear

Op zoek naar nieuwe werkkleding van hoge kwaliteit? Kies dan voor de werkkleding van Mascot Workwear. Dit Deense bedrijf met een Scandinavische mentaliteit ontwikkelt, produceert, promoot en verkoopt werkkleding én veiligheidsschoenen over de hele wereld. Hoe Mascot Workwear dat doet? Lees verder en ontdek de veelzijdige voordelen van Mascot Workwear!

Thirtyfour huisstijlkleding

Ontdek de voordelen van huisstijlkleding op maat

Bedrijfskleding kunt u zien als een verlengstuk van uw bedrijf. Of het nu gaat om boven- of onderkleding, met op uw huisstijl aangepaste bedrijfskleding zijn uw medewerkers goed herkenbaar. Kiest u daarbij voor Thirtyfour, dan zijn uw medewerkers ook nog eens beschermd tegen weer en wind. Naast herkenbaarheid en bescherming biedt Thirtyfour meer voordelen. Ontdek al de voordelen van huisstijlkleding op maat in deze blog!

Zorgkleding Zijlstra

De voordelen van goede zorgkleding

Een beroep wat altijd doorgaat, dag én nacht. In het weekend of op feestdagen: we hebben het natuurlijk over de zorg. Wat zijn de voordelen van goede zorgkleding? Het moet namelijk goed en prettig zitten en herkenbaarheid is erg belangrijk! 

Actie wintermutsen

Profiteer van voordelige wintermutsen!

De koude dagen komen er weer aan. Tijd om uw werknemers, maar ook relaties te voorzien van een heerlijk warme wintermuts. In diverse kleuren leverbaar en nu extra voordelig!