bedrijfskleding

Prijsverhogingen per 1 juli 2022 en langere levertijden

Prijsverhogingen en lange levertijden. Helaas is er ook in onze branche geen ontkomen meer aan. De grondstofprijzen zijn wereldwijd gestegen, wat gevolgen heeft op prijzen en levertijden die wij normaal gesproken hanteren. 

Trotse kledingpartner van de Tall Ships Races 2022 Harlingen

Van 14 tot 17 juli is de haven van Harlingen weer het toneel van de Tall Ships Races. Een van de grootste zeilevenementen ter wereld.

EMMA RYAN

EMMA RYAN: de 100% metaalvrije veiligheidsschoen

The all-round safety shoe: extremely safe & comfortable, 100% metal free & waterproof.

Rovince ZECK-Protec

Bescherm uzelf tegen teken met Rovince

Jaarlijks worden ruim 1.000.000 mensen in Nederland gebeten door een teek. Ruim 350.000 zijn het slachtoffer van een besmetting. Vooral mensen die beroeps- of hobbymatig werkzaam zijn in de natuur lopen een verhoogd risico op een tekenbeet. Bescherming tegen dit kleine, maar gevaarlijke dier is dan ook geen overbodige luxe!

Schoonmaakkleding: veilig en comfortabel werken

Schoonmaakkleding waar veilig en comfortabel in gewerkt kan worden is van essentieel belang. Werknemers of bedrijven die actief zijn in de schoonmaak werken namelijk niet geheel zonder risico’s. Vaak hebben ze te maken met omgevingen waar een verhoogd risico ligt op arbeidsongevallen, locaties waar besmettingen op de loer liggen of er wordt gewerkt met schoonmaakmiddelen die gevaarlijke stoffen bevatten. Lees in deze blog waar goede schoonmaakkleding aan moet voldoen.

Nieuwe stijl Zijlstra

Doorlopende vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent! Zie jij jezelf bij ons werken? Stuur dan een (open) sollicitatie naar info@zijlstraberoepskleding.nl.

Veiligheidskleding: steek uw personeel in een (veilig) jasje

U wilt dat uw personeel veilig kan werken en dat de kleding aan alle eisen voldoet. Bij veel beroepen is veiligheidskleding verplicht. Denk bijvoorbeeld aan vlamvertragende- of signaalkleding.

Alsico zorgkleding

Alsico: specialist in zorgkleding

Bij velen bekend als een veelzijdig merk is Alsico tevens een begrip in de medische- en zorgsector. Met 80 jaar ervaring heeft het merk een vertrouwd bestaan opgebouwd in werkkleding. Volgens Alsico is het belangrijk dat als u zich goed voelt in werkkleding u uw werk ook goed kunt uitoefenen.

5 tips voor het kiezen van werkkleding voor de bouw

Voor werkzaamheden in de bouw is het van groot belang dat de kleding goed zit, maar vooral goed beschermt. Wij geven tips die u kunt gebruiken bij het kiezen van werkkleding voor de bouw.

Prijsverhogingen en levertijden

Het zal u niet zijn ontgaan dat de grondstofmarkt en transportprijzen wereldwijd al enkele maanden roerige tijden beleven. Helaas krijgen ook wij hier mee te maken, wat gevolgen heeft op prijzen en levertijden die wij hanteren.