Groei Zijlstra Beroepskleding zet door

Wij hebben een tweede pand op bedrijventerrein De Kie in Franeker betrokken! Na jarenlange groei in opdrachten, zijn wij in september dit jaar uitgebreid met een tweede locatie. Op deze manier zijn wij klaar voor de toekomst in de snel veranderende en veeleisende bedrijfskledingsector.

PostNL: digitaal op de hoogte

Uw e-mailadres is belangrijk: weten wat de status is van uw bestelling? Dit kan voortaan alleen nog digitaal via uw mail of PostNL app. Ons KMS-systeem is daarnaast volop in ontwikkeling. Hiervoor vragen wij ook uw e-mailadres om te allen tijde toegang te hebben tot uw account.

HAVEP werkkleding: duurzaam en kwalitatief

Werkkleding die tegen een stootje kan? HAVEP werkkleding! Dat kleding een dag kan maken of breken, weet HAVEP maar al te goed. Daarom focussen zij zich op werkkleding dat veiligheid, comfort en een goede uitstraling biedt op topniveau. Op zoek naar duurzame en kwalitatieve werkkleding voor uw werknemers? Wij vertellen u meer over de werkkleding van HAVEP.

Modern én duurzaam? Tricorp werkkleding

Wie aan moderne en duurzame kleding voor medewerkers denkt, denkt aan Tricorp Werkkleding. Al meer dan 20 jaar levert Tricorp een groot aanbod aan werkkleding voor verschillende beroepen en sectoren. Op zoek naar kwalitatieve werkkleding voor uw werknemers? Wij vertellen u meer over Tricorp Workwear.

Duurzame bedrijfskleding: kleding met positieve impact

Naast comfortabele, veilige en mooie werkkleding, is duurzaamheid niet meer weg te denken op de werkvloer. Duurzame kleding heeft verschillende voordelen. Bent u op zoek naar nieuwe werkkleding voor uw werknemers? Wij vertellen u de voordelen van duurzame bedrijfskleding.

bedrijfskleding

Prijsverhogingen per 1 juli 2022 en langere levertijden

Prijsverhogingen en lange levertijden. Helaas is er ook in onze branche geen ontkomen meer aan. De grondstofprijzen zijn wereldwijd gestegen, wat gevolgen heeft op prijzen en levertijden die wij normaal gesproken hanteren. 

Trotse kledingpartner van de Tall Ships Races 2022 Harlingen

Van 14 tot 17 juli is de haven van Harlingen weer het toneel van de Tall Ships Races. Een van de grootste zeilevenementen ter wereld.

EMMA RYAN

EMMA RYAN: de 100% metaalvrije veiligheidsschoen

The all-round safety shoe: extremely safe & comfortable, 100% metal free & waterproof.

Rovince ZECK-Protec

Bescherm uzelf tegen teken met Rovince

Jaarlijks worden ruim 1.000.000 mensen in Nederland gebeten door een teek. Ruim 350.000 zijn het slachtoffer van een besmetting. Vooral mensen die beroeps- of hobbymatig werkzaam zijn in de natuur lopen een verhoogd risico op een tekenbeet. Bescherming tegen dit kleine, maar gevaarlijke dier is dan ook geen overbodige luxe!

Schoonmaakkleding: veilig en comfortabel werken

Schoonmaakkleding waar veilig en comfortabel in gewerkt kan worden is van essentieel belang. Werknemers of bedrijven die actief zijn in de schoonmaak werken namelijk niet geheel zonder risico’s. Vaak hebben ze te maken met omgevingen waar een verhoogd risico ligt op arbeidsongevallen, locaties waar besmettingen op de loer liggen of er wordt gewerkt met schoonmaakmiddelen die gevaarlijke stoffen bevatten. Lees in deze blog waar goede schoonmaakkleding aan moet voldoen.