EMMA RYAN

EMMA RYAN: de 100% metaalvrije veiligheidsschoen

The all-round safety shoe: extremely safe & comfortable, 100% metal free & waterproof.

Rovince ZECK-Protec

Bescherm uzelf tegen teken met Rovince

Jaarlijks worden ruim 1.000.000 mensen in Nederland gebeten door een teek. Ruim 350.000 zijn het slachtoffer van een besmetting. Vooral mensen die beroeps- of hobbymatig werkzaam zijn in de natuur lopen een verhoogd risico op een tekenbeet. Bescherming tegen dit kleine, maar gevaarlijke dier is dan ook geen overbodige luxe!

Schoonmaakkleding: veilig en comfortabel werken

Schoonmaakkleding waar veilig en comfortabel in gewerkt kan worden is van essentieel belang. Werknemers of bedrijven die actief zijn in de schoonmaak werken namelijk niet geheel zonder risico’s. Vaak hebben ze te maken met omgevingen waar een verhoogd risico ligt op arbeidsongevallen, locaties waar besmettingen op de loer liggen of er wordt gewerkt met schoonmaakmiddelen die gevaarlijke stoffen bevatten. Lees in deze blog waar goede schoonmaakkleding aan moet voldoen.

Veiligheidskleding: steek uw personeel in een (veilig) jasje

U wilt dat uw personeel veilig kan werken en dat de kleding aan alle eisen voldoet. Bij veel beroepen is veiligheidskleding verplicht. Denk bijvoorbeeld aan vlamvertragende- of signaalkleding.

Alsico zorgkleding

Alsico: specialist in zorgkleding

Bij velen bekend als een veelzijdig merk is Alsico tevens een begrip in de medische- en zorgsector. Met 80 jaar ervaring heeft het merk een vertrouwd bestaan opgebouwd in werkkleding. Volgens Alsico is het belangrijk dat als u zich goed voelt in werkkleding u uw werk ook goed kunt uitoefenen.

5 tips voor het kiezen van werkkleding voor de bouw

Voor werkzaamheden in de bouw is het van groot belang dat de kleding goed zit, maar vooral goed beschermt. Wij geven tips die u kunt gebruiken bij het kiezen van werkkleding voor de bouw.

Prijsverhogingen en levertijden

Het zal u niet zijn ontgaan dat de grondstofmarkt en transportprijzen wereldwijd al enkele maanden roerige tijden beleven. Helaas krijgen ook wij hier mee te maken, wat gevolgen heeft op prijzen en levertijden die wij hanteren. 

Maak kennis met onze nieuwe merken: HAIX en SHAE Corporate!

Sinds kort hebben we twee nieuwe merken in ons assortiment, HAIX en SHAE Corporate. Bent u op zoek naar hoogwaardige werkschoenen of representatieve kleding voor uw werknemers? Maak dan kennis met onderstaande merken. 

Een succesvol Koplopersproject met nieuwe duurzame doelen

In oktober 2020 ging er een nieuw Koplopersproject van start, waar ook wij als bedrijf aan hebben deelgenomen. Samen met 12 andere ondernemers zijn we aan de slag gegaan om nog duurzamer te ondernemen. Maandag 20 september van dit jaar was de afsluiting van het project. Duidelijk werd dat er al veel gebeurd is op het gebied van duurzaamheid en dat er ook nog mooie plannen liggen. 

Werkkleding voor in de transport: adviezen en tips

Transportchauffeurs leggen dagelijks veel kilometers zittend af. Het is belangrijk dat de werkkleding comfortabel zit én herkenbaar is. De werkkleding dient voldoende veiligheid te bieden tijdens het laden en lossen. Maar waar moet u op letten bij het kiezen van werkkleding voor in de transport?