Prijswijzigingen 2021

Een bijzonder jaar nadert weer zijn einde. Wij hopen dat een ieder goed door dit jaar is heen gekomen en dat de vooruitzichten voor het komende jaar ook goed voor u mag zijn.

Koploperproject Noordwest Friesland

Koploperproject Noordwest Friesland van start

Op donderdag 29 oktober vond de startbijeenkomst van het Koploperproject Noordwest Friesland plaats. Wij zijn trots dat wij een mooie groep van 14 ondernemers bij elkaar hebben kunnen brengen! De komende maanden gaan we samen aan de slag om duurzame doelen te stellen voor onze organisaties én mooie stappen te maken op het gebied van duurzaamheid.

Emma veiligheidsschoen

EMMA werkschoenen: voor ultieme veiligheid

In welke sector u ook werkzaam bent, een veilige werkschoen is een must. Hij moet comfortabel zitten en daarbij ook nog eens veilig zijn. EMMA werkschoenen staan voor de next generation safety. Bij EMMA staat veiligheid voorop!

Redbrick

Sneakers op de werkvloer: nét zo veilig en vertrouwd met Redbrick

Comfortabele en veilige werkschoenen zijn de basis van optimale prestaties op de werkvloer. Met de eerste Safety Sneaker, zet Redbrick de wereld van werkschoenen op zijn kop. 

Tricorp

Tricorp: werkkleding voor iedere professional

Bij Tricorp is het uitganspunt dat hun werkkleding geschikt moet zijn voor iedere professional. Tijdens elk proces, van ontwikkeling tot productie, wordt hier rekening mee gehouden. Hoe Tricorp hiervoor zorgt? Lees verder en ontdek de voordelen van Tricorp.  

Grisport werkschoenen

Ontdek de wereld met Grisport werkschoenen

Werkschoenen moeten niet alleen lekker zitten, ze moeten ook voldoende veiligheid bieden. Bij Grisport wordt veiligheid gecombineerd met kwalitatief hoge materialen, optimaal comfort en een innovatief design. Zo creëren zij de optimale werkschoen.

Horecakleding Greiff

Steek uw horecapersoneel in een nieuw jasje

Ze zijn het visitekaartje van de zaak, van keuken-, bar- en restaurantpersoneel tot aan hotelpersoneel. Dan is het belangrijk dat de kleding er representatief uitziet. Naast representativiteit is het ook van belang dat kleding comfortabel zit en dat deze voldoet aan de kwaliteitseisen. Met het assortiment horecakleding van Greiff, die aan al deze punten voldoet, steekt u uw horecapersoneel in een nieuw jasje.

bata veiligheidsschoen

Bata veiligheidsschoenen: trendsetter in de schoenenindustrie

De veiligheidsschoenen van Bata Industrials worden in samenwerking met wetenschappers gemaakt en uitgebreid getest in hun eigen laboratorium. Dit zorgt ervoor dat ze een werkschoenen maken die de best mogelijke ondersteuning biedt met de perfecte pasvorm.

Coronavirus

Winkel tijdelijk gesloten i.v.m. Coronavirus

Het Coronavirus treft iedereen. Zijlstra Beroepskleding volgt de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot het virus. Wij hebben dan ook besloten om onze winkel te sluiten tot en met 6 april. De rest van het bedrijf blijft operatief. Wilt u een bestelling vanuit de winkel? Deze kunt u dan telefonisch plaatsen via 0517-396100 en bij de ingang van de winkel, buiten ons pand – contactloos – afhalen.

mascot workear

Ontdek de veelzijdige voordelen van Mascot Workwear

Op zoek naar nieuwe werkkleding van hoge kwaliteit? Kies dan voor de werkkleding van Mascot Workwear. Dit Deense bedrijf met een Scandinavische mentaliteit ontwikkelt, produceert, promoot en verkoopt werkkleding én veiligheidsschoenen over de hele wereld. Hoe Mascot Workwear dat doet? Lees verder en ontdek de veelzijdige voordelen van Mascot Workwear!